-->

Απασφάλισε ο Άδωνις: Δεν θες να εμβολιαστείς; Μη σώσεις... (βίντεο)

Απασφάλισε ο Άδωνις: Δεν θες να εμβολιαστείς; Μη σώσεις... (βίντεο)

Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Τέρμα! Πάμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Όποιος εμβολιαστεί! Τέρμα, εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο. Κουράστηκα». Αυτά είναι τα λόγια του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη για τους ανεμβολίαστους.

Ο Άδωνις Γεωγιάδης μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, όπου σημείωσε ακόμη ότι ο ίδιος έχει δεχτεί πολλά μηνύματα. «Με βρίζανε, μου στέλνανε email, να πεθάνουν τα παιδιά μου, να πεθάνει η μητέρα μου – έχει πεθάνει η κακομοίρα εδώ και 30 χρόνια – να πάθω καρκίνο…», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη

Το απόσπασμα στο 29:50 στο παραπάνω βίντεο…

{https://www.youtube.com/watch?v=czYcrjy8hq0}

Ειδικότερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε σε κάποιο σημείο της συνέντευξής του: «Θέλω να σας μιλήσω λίγο επί του προσωπικού: Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο προσπάθησα να πείσω τους ανθρώπους να εμβολιαστούν. Με βρίζανε, μου στέλνανε email, να πεθάνουν τα παιδιά μου, να πεθάνει η μητέρα μου – έχει πεθάνει η κακομοίρα εδώ και 30 χρόνια – να πάθω καρκίνο… Οι βρισιές που έχω δεχτεί από τους ανθρώπους που δεν θέλουν να εμβολιαστούν δεν υπάρχουν.

Σας λέω λοιπόν… πλέον προσωπικά κουράστηκα! Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς; Μη σώσεις! Τέρμα! Πάμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Όποιος εμβολιαστεί! Τέρμα, εγώ δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο. Κουράστηκα. Δεν υπάρχει το κράτος να κάνει κάτι παραπάνω για αυτό το θέμα. Τα έχει κάνει όλα.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3C4rY4D
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->