-->

Σακελλαροπούλου για τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Να απομονωθούν τα ακραία φασιστικά φαινόμενα

EUROKINISSI

Για «απομόνωση των ακραίων φασιστικών φαινομένων» έκανε λόγο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, παίρνοντας θέση για τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.

«Αγωνιστές της ζωής» χαρακτήρισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τα παιδιά που φοιτούν στα Επαγγελματικά Λύκεια, παίρνοντας θέση σχετικά με τα επεισόδια στα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και Ευόσμου, κατά τη διάρκεια συνάντησης με νέες και νέους στο Κέντρο Νεότητας Κεντρικής Μακεδονίας.

Τόνισε παράλληλα πως «Τα παιδιά μαζί με τους δασκάλους, τους γονείς και τη συντεταγμένη Πολιτεία πρέπει να απομονώσουν ακραία φασιστικά φαινόμενα και να απομακρυνθούν από την κουλτούρα της βίας και από όσους την υποκινούν». Μιλώντας για τους μαθητές των ΕΠΑΛ, σημείωσε πως «Θέλουν να μάθουν μια τέχνη, να εργαστούν, να βοηθήσουν την οικογένειά τους και τους εαυτούς τους. Είμαι βέβαιη ότι δεν ονειρεύονται έναν κόσμο που θα κυριαρχείται από τη βία και τη μισαλλοδοξία, αλλά θέλουν να δημιουργήσουν. Και αυτό είναι κάτι που θα τους το δώσει η γνώση και η μάθηση, ώστε να απομονώσουν, με τη βοήθεια των γονέων και των δασκάλων τους και τη βοήθεια της συντεταγμένης Πολιτείας, ακραία φασιστικά φαινόμενα και να απομακρυνθούν από την κουλτούρα της βίας και από όσους την υποκινούν».from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3l4MIms
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->