Κτηματολόγιο: Οι περιοχές που δόθηκε παράταση για κτηματογράφηση και προανάρτηση

Κτηματολόγιο: Οι περιοχές που δόθηκε παράταση για κτηματογράφηση και προανάρτηση

Το «Ελληνικό Κτηματολόγιο» ανακοίνωσε ότι παρατείνονται οι προθεσμίες για τη συλλογή δηλώσεων ακίνητης περιουσίας στο Κτηματολόγιο σε Κυκλάδες και Ρέθυμνο έως τις 20 και τις 15 Νοεμβρίου αντίστοιχα.

Αναφορικά με την προανάρτηση σε περιοχές της Πιερίας, το «Ελληνικό Κτηματολόγιο» επισημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες που θα επικοινωνήσουν με το Γραφείο Κτηματογράφησης και θα αιτηθούν διόρθωση ή ραντεβού έως τις 6 Οκτωβρίου, θα μπορούν να πραγματοποιήσουν το ραντεβού τους έως και την 20ή Οκτωβρίου 2021.

Παράλληλα, παρατείνεται έως τις 5 Νοεμβρίου η προθεσμία επικοινωνίας με το Γραφείο Κτηματογράφησης και κατάθεσης αίτησης επανεξέτασης στοιχείων στο πλαίσιο της διαδικασίας προανάρτησης στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, πλην του Καλλικρατικού δήμου Τριφυλίας.

Κυκλάδες - Ρέθυμνο

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Ελληνικού Κτηματολογίου, παρατείνεται μέχρι την 20η Νοεμβρίου 2021 η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας, σε περιοχές των Κυκλάδων και αντίστοιχα μέχρι την 15η Νοεμβρίου 2021 σε περιοχές του Ρεθύμνου.

Όσες και όσοι έχουν ακίνητη περιουσία στις εν λόγω περιοχές καλούνται να υποβάλουν δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας ktimatologio.gov.gr

Η νέα προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων για τις Κυκλάδες λήγει στις 20-11-2021 για τους κατοίκους της ημεδαπής και στις 5-1-2022 για τους κατοίκους της αλλοδαπής και το Ελληνικό Δημόσιο.

Για το Ρέθυμνο λήγει στις 15-11-2021 για τους κατοίκους της ημεδαπής και στις 30-12-2021 για τους κατοίκους της αλλοδαπής και το Ελληνικό Δημόσιο.

Η υποβολή της δήλωσης είναι υποχρεωτική.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3uVNjub
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη