-->

Μέτρα για εμβολιασμένους: Παραδοχή Οικονόμου για τα “αντιφατικά μηνύματα”

Μέτρα για εμβολιασμένους: «Δεν θα μείνει κανείς αβοήθητος», είπε για τις αυξήσεις στις τιμές ενέργειας

Στην παραδοχή ότι τα μέτρα που ανακοινώθηκαν χτες για τους εμβολιασμένους ήταν επιβεβλημένα, γιατί ενίοτε το μήνυμα που δινόταν με τους περιορισμούς για τους πλήρως εμβολιασμένους και τα τοπικά lockdown ήταν αντιφατικά, προχώρησε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. «Ήταν ένα αντιφατικό μήνυμα αυτό. Από την ώρα που λέμε ότι ο εμβολιασμένος είναι θωρακισμένος απέναντι στη νόσηση ή ακόμα και αν νοσήσει είναι θωρακισμένος απέναντι στη βαριά νόσηση και βλέπαμε όλοι ότι και τα τοπικά lockdown στην ουσία δεν συνεισέφεραν πολύ μεγάλα πλεονεκτήματα στη γενικότερη επιδημιολογική εικόνα, κρίθηκε και σωστά ότι εδώ που είμαστε τώρα με ένα ποσοστό του πληθυσμού εμβολιασμένο και αν προσθέσουμε σε αυτό και αυτούς που έχουν νοσήσει, προκύπτει ότι αυτοί που έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να πάρουν πίσω τη ζωή τους», ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Οικονόμου σε συνέντευξη στον ΑΝΤ1.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι δεν πρέπει να εκπέμπουμε μηνύματα που μπερδεύουν τον κόσμο ή είναι αντίθετα με την κοινή λογική, φέρνοντας σαν παράδειγμα τα μέτρα για τα οδοντιατρεία, τα οποία διορθώθηκαν βέβαια άμεσα. Ο κ. Οικονόμου, τόνισε ότι η ανακοίνωση των μέτρων δε σημαίνει ότι τελειώσαμε με τον κορωνοϊό και η επισήμανση αυτή είναι ένα «καμπανάκι» κυρίως για τους ανεμβολίαστους οι οποίοι αρκεί να ρίξουν μια ματιά στα νοσοκομεία και τις ΜΕΘ για να πειστούν.

Οικονόμου για Μπογδάνο: Είχε προειδοποιηθεί -Αυτή που έπρεπε η αντίδραση Δένδια

Σε ότι αφορά το πολιτικό ζήτημα που προέκυψε με τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την Κ.Ο της Ν.Δ, ο κ. Οικονόμου είπε ότι ο κ. Μπογδάνος είχε προειδοποιηθεί πριν από περίπου 3 εβδομάδες, δημόσια από τον ίδιο, να μην επαναλάβει συμπεριφορές που δεν σχετίζονται με τις αξίες της παράταξης. Συμπλήρωσε δε, πως η αντίδραση της Κυβέρνησης και του κ. Δένδια ήταν αυτή που έπρεπε. Ο κ. Οικονόμου είπε επίσης ότι η κυβέρνηση μας δικαιώνεται από την προτίμηση των πολιτών στις δημοσκοπήσεις.

Τέλος και μεταξύ άλλων, κληθείς να επιβεβαιώσει τα σενάρια για αύξηση της επιδότησης για την ηλεκτρική ενέργεια, είπε ότι οι ανατιμήσεις είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο και η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να μην μείνει κανένας αβοήθητος.

www.alphafreepress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->