Ένταση ανάμεσα σε Λίαγκα - Σκορδά για τον Φιλιππίδη: «Αν ήσουν τόσο μάγκας να έκανες δεύτερες σκέψεις τότε, εμείς χειροκροτούσαμε» (βίντεο)

Ένταση ανάμεσα σε Λίαγκα - Σκορδά για τον Φιλιππίδη: «Αν ήσουν τόσο μάγκας να έκανες δεύτερες σκέψεις τότε, εμείς χειροκροτούσαμε» (βίντεο)

Ένα απόσπασμα από συνέντευξη που είχε δώσει πριν πέντε χρόνια ο Πέτρος Φιλιππίδης, έγινε η αφορμή να ξεσπάσει μια «ένταση», ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά. Τότε ο ηθοποιός έλεγε ότι δεν χρειάζεται ο καλλιτέχνης να είναι και καλός άνθρωπος.

Συγκεκριμένα η εκπομπή «Το Πρωινό» πρόβαλε αποσπάσματα από μια συνέντευξη που είχε δώσει ο Πέτρος Φιλιππίδης πριν 5 χρόνια στην οποία εξέφραζε την δυσπιστία του προς τις ταξιθέτριες. Επίσης ανέφερε: «Ένας καλλιτέχνης δεν οφείλει να είναι ο πιο καλός άνθρωπος»

Όταν σε ερώτηση του δημοσιογράφου, που αναφέρθηκε στις ταξιθέτριες ο Πέτρος Φιλιππίδης έδειξε υποτίμηση για το συγκεκριμένο επάγγελμα και εκεί ο Γιώργος Λίαγκας είπε έντονα ότι η αντίδραση του δημοσιογράφου ήταν λάθος, διότι αντί να του απαντήσει άρχισε να γελάει.

Σε αυτό το σημείο λοιπόν, η Φαίη Σκορδά «εκνευρίστηκε» και είπε «όχι κάνεις λάθος, και ο κόσμος γέλασε, και εμείς όταν ερχόταν εδώ και έλεγε -είμαι ο καλύτερος- χειροκροτούσαμε και δεν απαντούσαμε, δεν λέγαμε καλά δεν χρειάζεται και μια μετριοφροσύνη;», στην συνέχεια είπε η Φαίη, ότι «τώρα εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική, γιατί τότε (Γιώργο) δεν αντέδρασες, όλα αυτά δεν σου φαινόντουσαν περίεργα, άρα τώρα τι να κρίνεις», με τον Λίαγκα να απαντάει «εγώ δεν είμαι κολοτούμπας, είπα ότι είναι πολύ καλός ηθοποιός, δεν ζούσα κάθε μέρα μαζί του».

Η Φαίη τότε με πιο έντονο ύφος είπε «ναι αλλά τώρα μην κρίνεις τον δημοσιογράφο που του παίρνει συνέντευξη, μην κρίνεις τον κόσμο που γελούσε, δεν ξέραμε τίποτα, και στα θέατρα του πηγαίναμε, αν ήσουν τόσο μάγκας και τόσο οξυδερκής, να έκανες δεύτερες σκέψεις τότε»

Δείτε το απόσπασμα στο 4:00:

«Αν έρθει καμιά κοπελίτσα στο καμαρίνι κλείνω την πόρτα»

Τη στιγμή που η αρμόδια εισαγγελέας πρότεινε για τον Πέτρο Φιλιππίδη παραπομπή σε δίκη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού με βούλευμα-καταπέλτη, ήρθε στη δημοσιότητα ξανά, απόσπασμα είναι από το 2016 στον ΙΑΝΟ, όταν ο προφυλακισμένος σήμερα ηθοποιός έκανε πλάκα, λέγοντας πως «αν έρθει καμιά κοπελίτσα στο καμαρίνι κλείνω την πόρτα».

  • Πολλοί ηθοποιοί λένε ότι «ο Φιλιππίδης έχει την πόρτα στο καμαρίνι του ανοιχτή για εμάς»
  • Α, ναι… κι άμα έρθει καμιά κοπελίτσα την κλείνω (γέλια)… είναι και η γυναίκα μου εδώ (ξανά γέλια), δήλωνε τότε μεταξύ σοβαρού και αστείου και συμπλήρωνε: «Αυτό ποτέ στη δουλειά, αλλού».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3FKEybe
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη