ΠΑΣ Λαμία: Παρουσίαση χορηγικής συμφωνίας με Interwetten


Το βράδυ της Τετάρτης 6/10 πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων Συνέντευξη Τύπου στην οποία παρουσιάστηκε η χορηγική συνεργασία ανάμεσα στην ΠΑΕ Λαμία και την Interwetten από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ κ. Θεοδόση Τσικνή και τον Διευθυντή της Interwetten στην Ελλάδα, Μάριο Λευκαρίτη.

Ο κύριος Τσικνής ανέφερε:

“Καλωσορίζουμε την Interwetten στην οικογένεια του ΠΑΣ Λαμία, όπου μετά από τρία χρόνια μεταξύ μας επαφών, ήρθε και η συμφωνία η οποία επετεύχθη πριν από περίπου ένα μήνα. Η Interwetten είναι από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες παγκόσμια. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα λοιπόν που και εμείς για πρώτη φορά έχουμε κεντρικό χορηγό στη φανέλα μας και αυτός είναι η Interwetten. Έτυχε να γνωρίσω τον κύριο Λευκαρίτη και μου έδειξε πόσο θετικός και ανοιχτός άνθρωπος είναι, κάτι που έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια που είναι χορηγός στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ένα ποδόσφαιρο που έχει ανάγκη β0ήθειας και πιο συγκεκριμένα οικονομικής βοήθειας. Καλωσορίζουμε την Interwetten στην οικογένεια μας και εύχομαι να είστε τυχεροί και να μας φέρετε γούρι!”

Από την άλλη πλευρά ο κ. Λευκαρίτης δήλωσε:

“Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι απόψε εδώ. Όντως μετά από τρία χρόνια επαφών ο γάμος έγινε φέτος! Η Λαμία είναι μια έμπνευση για εμάς. Το “αρνούμαι να πεθάνω” που βγάζει τα τελευταία χρόνια εμπνέει πολύ κόσμο. Η εταιρία άρχισε να επενδύει στο σπορ από το οποίο κερδοφορεί γιατί ένα δυνατό πρωτάθλημα έχει περισσότερη κερδοφορία για εμάς και είναι και πιο ενδιαφέρον για τον κόσμο. Σκοπός της στρατηγικής μας είναι εκτός από την συνεργασία με την Super League 1 , να στηρίξουμε τις επαρχιακές ομάδες, γιατί θέλουμε να δημιουργήσουμε ανταγωνισμό και μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα υπάρχει αρκετός. Ελπίζω το ενδιαφέρον να μείνει ζωντανό ως το τέλος και η Λαμία να καταφέρει να μπει στην 8αδα ή την 6αδα. Ο κύριος Τσικνής με έπεισε για να συμπεριλάβουμε μπόνους εξόδου στην Ευρώπη! Μακάρι να τα καταφέρετε και να το δώσω το μπόνους! Η εταιρεία μας θα χαρεί πάρα πολύ να βοηθήσει την Λαμία. Η νοοτροπία μας δεν είναι να κάνουμε μία συνεργασία για 6 μήνες ή 1 χρόνο και να φύγουμε, αλλά να έχουμε συνεργασία κερδοφόρα και για τις 2 πλευρές. Σίγουρα θα βρεθώ πολλές φορές στις κερκίδες του γηπέδου σας και μακάρι να φέρω τύχη και να πάνε τα πράγματα καλύτερα για εσάς. Πάντως ελπίζω ότι φέτος θα κάνετε την έκπληξη! “

Όσο για το γιατί επέλεξε την Λαμία για χορηγία:

“Ήμασταν σε συζητήσεις τα τελευταία χρόνια όπως προείπα, το μαχητικό πνεύμα της Λαμίας με έπεισε αλλά νομίζω ότι και ο κύριος Παπαϊωάννου αξίζει μια βοήθεια βάσει της προσπάθειάς του τα τελευταία χρόνια και για να συνεχίσει με την ίδια όρεξη!”

Δείτε το βίντεο:


Δείτε φωτογραφίες:










Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη