Τα... γύρισε ο Πετρούνιας για το #metoo μετά την κατακραυγή

EUROKINISSI

Διευκρίνισεις σχετικά με τις δηλώσεις του για το κίνημα #metoo έδωσε με ανάρτησή του ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά τη σφοδρή κριτική που δέχτηκε.

«Η δήλωση μου πήρε μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που στην πραγματικότητα πρεσβεύω» ανέφερε σε ανάρτησή του ο Ολυμπιονίκης μετά από τις αντιδράσεις σε δηλώσεις που είχε κάνει νωρίτερα. .

«Πιστεύω ακράδαντα ότι κάθε ενας και κάθε μια που δημοσιοποιεί την προσωπική του ιστορία είναι σίγουρα γενναίος και αξιέπαινος. Η στήριξη μου σε όποιον έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας είναι απολύτως ξεκάθαρη» ανέφερε στην ανασκευαστική του δήλωση.

Νωρίτερα, η δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις, είχε σχεδόν αμφισβητήσει ανοιχτά τις καταγγελθείσες παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις αθλητών, ενώ είχε χαρατκτηρίσει τις καταγγελίες... παράπονο. «Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος. Δεν έχω δει κάτι. Μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει "τα φώτα πάνω του" ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3lZxsrK
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη