Κ17: ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Λαμία 5-0


Για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ17 της Super League η Λαμία αγωνίστηκε εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ από τον οποίο και ηττήθηκε με σκορ 5-0 με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο β΄ ημίχρονο.

Στο 47′ ο Βαγιωνάς άνοιξε το σκορ από την ασίστ του Ιγνατίου και στο 65′ ο Γκιντέρσος έκανε το 2-0 εκμεταλλευόμενος την πάσα του Λέκα. Στο 83′ ο Γκιντέρσος έβγαλε την ασίστ και ο Σουπιάδης σκόραρε για το 3-0, ενώ παρόμοια φάση διαδραματίστηκε και στο 88′ με τον Γκιντέρσο να σουτάρει και τον Σουπιάδη να βρίσκει δίχτυα στην επαναφορά της μπάλας. Τέλος, στο 89′ ο Παπαγεωργίου διαμόρφωσε το 5-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Οικονομίδης, Μαύρης, Χουρδάκης, Φίλων, Πασαχίδης, Αλμασίδης, Ιγνατίου (71′ Σουπιάδης), Λέκα (71′ Σνάουτσνερ), Βαγιωνάς (60′ Γκιντέρσος), Αλειφερόπουλος (60′ Παπαγεωργίου), Γανόπουλος (60′ Πολιτάκης)

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: Καραγιάννης, Γκλάβας, Καψαλιάρης, Βερρής (46΄ Αποστόλου), Τσίτζηρας, Καρασαντές, Κούτλας, Κλητοράκης, Γιοργκάλι, Καψής, Τσάμαλης (65΄ Πεπόνας)

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη