Κ19: Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Λαμία 3-1

Για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ19 της Super League, η Λαμία αγωνίστηκε εκτός έδρας με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, από τον οποίο και ηττήθηκε με σκορ 3-1. Τα γκολ του Αστέρα σημείωσαν ο Κωστέας στο 9′ και στο 14′ και ο Παπαδόπουλος στο 56′. Η Λαμία μείωσε στο τελικό 3-1 στο 86΄ με τον Παπαλέξη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης: Γραμματικάκης, Καπέρδας, Χριστόπουλος, Ντάικο (46′ Λάσκαρης), Θεοδωρίδης, Προύντζος (60′ Vieira), Ζουγλής (55′ Παπαδημητρίου), Ανανιάδης (60′ Ρουμπιές), Κωστέας, Μιχόπουλος (55′ Παπαδόπουλος), Gata

ΠΑΣ Λαμία (Απόστολος Παπανικολάου): Τρόπουλος, Δερματάς, Πέτρου, Κώστας (75΄ λ.τρ. Παπαλέξης), Τρούμπουλος, Κωστακόπουλος, Μαργαρίτης (38΄ λ.τρ Αποστόλου – 45΄ λ.τρ. Παλάσκας), Κοντονίκος, Αναγνωστόπουλος, Δαβής, Αρβανίτης.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη