Εκπρόσωποι της Εστίασης συναντούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη τη Δευτέρα, θα ζητήσουν αλλαγές στα μέτρα

eurokinissi

Αλλαγές στα μέτρα για κλειστούς χώρους των καταστημάτων αναμένεται να ζητήσουν εκπρόσωποι της εστίασης από τον πρωθυπουργό σε συνάντηση τη Δευτέρα.

Στις 10 το πρωί θα συναντήσει ο πρωθυπουργός εκπροσώπους του Λιανεμπορίου και της Εστίασης. Στη συνάντηση αυτή, παρουσία και άλλων υπουργών, σύμφωνα με το Open, οι εκπρόσωποι των καταστημάτων αναμένεται να συζητήσουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τα νέα μέτρ.α

«Ναι σε υποχρεωτικό εμβολιασμό αλλά και ανεμβολίαστους σε κλειστούς χώρους»

Οι εκπρόσωποι της εστίασης αφού παρουσιάσουν στον πρωθυπουργό την πτώση του τζίρου που αντιμετωπίζουν πολλές επιχειρήσεις του κλάδου θα προτείνουν μέτρα.

Ένα από αυτά που θα προτείνουν είναι η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού για τους υπαλλήλους στην εστίαση. Το δεύτερο φαίνεται πως θα είναι να επιτραπεί η είσοδος των εμβολιασμένων με rapid test στους κλειστούς χώρους στην Εστίαση.

«Όχι στις εξαιρέσεις, οριζόντια τα μέτρα»

Και οι εκπρόσωποι του Λιανεμπορίου αναμένεται να ζητήσουν να είναι οριζόντια τα μέτρα και να μην υπάρχουν εξαιρέσεις, δείχνοντας σαφώς προς την εξαίρεση των σούπερ μάρκετ.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3CTe59G
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη