Απογραφή 2021: Μετά την τουαλέτα η ερώτηση για το... καζανάκι (εικόνα)

Απογραφή 2021: Μετά την τουαλέτα η ερώτηση για το... καζανάκι (εικόνα)

Μετά την ερώτηση για την τουαλέτα στην απογραφή 2021, έρχεται και η ερώτηση για το καζανάκι. Το ερωτηματολόγιο για την απογραφή κατοικίας και νοικοκυριού.

Στο δελτίο απογραφής κατοικίας νοικοκυριού, ζητούνται διάφορες λεπτομέρειες για το σπίτι σας όπως για παράδειγμα το πόσα δωμάτια διαθέτει, αν διαθέτει θερμομόνωση, ενώ κάτι το... περίεργο είναι και η ε΄ρωτηση για την τουαλέτα.

Στην ερώτηση «11» θα πρέπει κάποιος να απαντήσει αν το σπίτι διαθέτει τουαλέτα ή WC και αν έχει ή όχι υδραυλική εγκατάσταση, δηλαδή καζανάκι, όπως φαίνεται και στο έγγραφο.

Το ερωτηματολόγιο

apografi2211

apografi22112

apografi22113

Το ερωτηματολόγιο (PDF)

Στο γιατί πρέπει κάποιος να απαντήσει αν έχει καζανάκι ή χρησιμοποιεί.... κουβάδες απαντάει η ΕΛΣΤΑΤ στον κατάλογο που λύνει όλες τις απορίες, όπως μια απορία ήταν γιατί ο απογραφέας πρέπει να ξέρει για την... τουαλέτα σας.

Συγκεκριμένα η ερώτηση είναι «Γιατί ρωτάτε εάν η τουαλέτα είναι μέσα ή έξω από το σπίτι

Με την πολύ απλή απάντηση «Για να γνωρίζουμε τις ανέσεις και τις συνθήκες διαβίωσης του νοικοκυριού

Άρα, οι ανέσεις και οι συνθήκες διαβίωσης έχουν να κάνουν με... την τουαλέτα και το καζανάκι.



from Όλες οι ειδήσεις - Ειδήσεις https://ift.tt/3DBqjnM
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη