Πολυτεχνείο 2021: Συνάντηση Θεοδωρικάκου με τους Πρυτάνεις για τα μέτρα

Πολυτεχνείο 2021: Συνάντηση Θεοδωρικάκου με τους Πρυτάνεις για τα μέτρα

Σήμερα Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση του Τάκη Θεοδωρικάκου με τους πρυτάνεις ενόψει της επετείου της 17ης Νοέμβρη

Συνάντηση με τους πρυτάνεις των ιδρυμάτων ανώτατης εκπαίδευσης της Αθήνας θα έχει τη Δευτέρα στις 11:00 ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Στόχος της συνάντησης είναι να συζητηθούν τα μέτρα που θα ληφθούν στα πανεπιστήμια ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου.

Σημειώνεται πως στο ίδιο πλαίσιο είναι προγραμματισμένες διαδοχικές συσκέψει της ΕΛΑΣ προκειμένου να οριστικοποιηθεί το σχέδιο ασφαλείας, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι παρόμοιο με εκείνο που εφαρμόστηκε πέρυσι.

Από την πλευρά της Αστυνομίας στόχος είναι να αποτραπεί η μετατροπή των πανεπιστημίων σε ορμητήρια για επιθέσεις κατά αστυνομικών δυνάμεων, ενώ αναμένεται να χρησιμοποιηθούν τουλάχιστον 4.000 αστυνομικοί, το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ., τα drones αλλά και τα υδροφόρα οχήματα (Αίαντες).



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3o9KC5m
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη