Διασωληνώθηκε 37χρονη στη Καλαμάτα: Ο δικηγόρος και η οικογένεια της καταγγέλλουν πως δεν είχε κορονοϊό (βίντεο)

Διασωληνώθηκε 37χρονη στη Καλαμάτα: Ο δικηγόρος και η οικογένεια της καταγγέλλουν πως δεν είχε κορονοϊό (βίντεο)

Μια ακόμη νέα γυναίκα 37 ετών διασωληνώθηκε χθες στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, μετά την εισαγωγή της πριν λίγες ημέρες, καθώς είχε εμφανίσει πολύ υψηλό πυρετό.

Ο αντιεμβολιαστής δικηγόρος της τα «έβαλε» με το νοσοκομείο, υποστηρίζοντας ότι η γυναίκα δεν έχει κορονοϊό. Η νεαρή, που υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού και βγήκε θετική, φαίνεται ότι είναι ανεμβολίαστη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.

Μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, ξεκίνησε ένας «πόλεμος» μεταξύ των συγγενών της 37χρονης και του νοσοκομείου.

Η διοίκηση του νοσοκομείου απάντησε στον τηλεοπτικό σταθμό ότι οι γιατροί ακολούθησαν πλήρως τα πρωτόκολλα. Η 38χρονη είχε θετικό τεστ κορωνοϊού, ενώ εμφάνισε 39 πυρετό που δεν υποχωρούσε και πλέον οι γιατροί δίνουν μάχη για να της σώσουν τη ζωή.

Με βάση τα στοιχεία, στην κλινική Covid-19 του Νοσοκομείου Καλαμάτας έγιναν σήμερα οκτώ ακόμα εισαγωγές ασθενών. Στη ΜΕΘ, μετά και την μεταφορά της 37χρονης νοσηλεύονται έξι διασωληνωμένοι ασθενείς, ενώ στην κλινική 44.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/31ujFBx
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη