Σε σοβαρή κατάσταση η 21χρονη που έπεσε από τον 6ο όροφο στο Γκάζι, «δεν την έσπρωξε κανείς» λέει φίλη της (βίντεο)

(Φωτ.: Eurokinissi)

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η νεαρή φοιτήτρια που έπεσε από 6ο όροφο νυχτερινού κέντρου στο Γκάζι. 

Οι φίλες της 21χρονης περιγράφουν με δυσκολία το πώς συνέβη το σοκαριστικό περιστατικό. «Ήταν εκεί και την επόμενη στιγμή που κοίταξα στο παράθυρο την είδα στον αέρα. Χορεύαμε μαζί και μετά από μερικά δευτερόλεπτα όταν την κοίταξα ήδη έπεφτε», δήλωσε στο MEGA φίλη της 21χρονης, που έπεσε από τον 6ο όροφο νυχτερινού κέντρου στο Γκάζι, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Η παρέα των φοιτητών Εrasmus ζούσε ένα από τα πιο ωραία βράδια τους στην Αθήνα, μέχρι τη στιγμή που η φίλη τους αποφάσισε να ανέβει στον καναπέ. Ο καναπές γύρισε και η 21χρονη έπεσε στο κενό.

«Έγιναν όλα τόσο αργά αλλά και τόσο γρήγορα. Αρχίσαμε να ουρλιάζουμε και τρέξαμε από τον χώρο των VIP προς τις σκάλες», πρόσθεσε η φίλη της. «Λένε ότι ήταν μεθυσμένη, και αυτό δεν είναι αλήθεια. Για την ακρίβεια έπινε αναψυκτικό και έπαιζε μουσική που της άρεσε πολύ. Δεν είχε αγόρι. Δεν την έσπρωξε κανείς», ανέφερε.

Οι αστυνομικές αρχές φαίνεται να έχουν αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια αλλά ερευνάται εάν το κορίτσι είχε καταναλώσει αλκοόλ. «Ήταν ένα υπέροχο κορίτσι. Δεν είχε αυτοκτονικές τάσεις», τόνισε η φίλη της. 

Η κοπέλα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε μονάδα εντατικής θεραπείας με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλά κατάγματα. 

«Δεν ξέρω ποιος το άνοιξε, όμως το παράθυρο ήταν ανοιχτό. Και είναι πολύ επικίνδυνο. Η διαρρύθμιση αυτού του καταστήματος είναι πολύ επικίνδυνη. Ακόμα και αν ο καναπές δεν ήταν εκεί. Θα ήταν πολύ εύκολο κάποιος να γλιστρήσει», είπε η φίλη της.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3qS8xZX
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη