Σκέρτσος: Τα μέτρα είναι έμμεση πίεση για να εμβολιαστούν οι ανεμβολίαστοι, δεν το κρύβουμε (βίντεο)

eurokinissi

«Πίεση στους ανεμβολίαστους πολίτες» χαρακτήρισε τα μέτρα ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος.

Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός, είναι σύμφωνα με τον υπουργό Επικρατείας, Άκη Σκέρτσο «εκτός από μέτρα ατομικής προστασίας, έμμεση πίεση, δεν το κρύβουμε. Είναι κρίμα πραγματικά να ταλαιπωρούνται και γιατροί, νοσοκόμοι να υφίστανται όλη αυτή την πίεση. Θα είχαμε πέντε φορές λιγότερες διασωληνώσεις».

Ο υπουργός Επικρατείας, μιλώντας στο MEGA, ξεκαθάρισε ακόμα ότι δεν τίθεται θέμα υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στα σώματα ασφαλείας, αναφέροντας: «Όχι δεν το εξετάζουμε για τα σώματα ασφαλείας. Μπορεί να ακούγεται εύκολα η πρόταση, αλλά εφαρμόζεται πολύ δύσκολα, ειδικά σε ομάδες του σκληρού πυρήνα του κράτους. Αν ένας συγκεκριμένος αριθμός αυτών, δεν αναπληρώνεται εύκολα.

Αυτό με τη σειρά του οδηγεί σε κενά που θα δημιιουργηθούν σε κρίσιμες υπηρεσίες. Τα νοσοκομεία αποτελούν δυνάμει εστίες διασποράς ενώ οι άλλοι χώροι του δημοσίου τομέα δεν συμβάλλουν τόσο στη διασπορά του ιού. Δεν υπάρχει κάποια μελέτη που να λέει ότι οι εργαζόμενοι στην Αστυνομία διασπείρουν τον ιό».

Παράλληλα, ο Άκης Σκέρτσος, δεν άφησε ελπίδες για νέα μέτρα στήριξης: «Οι ενισχύσεις που έχει δώσει η κυβέρνηση αγγίζουν τα 43 δισ. ευρώ. Το μεγαλύτερο πακέτο στην Ευρώπη. Έχουμε δει πόσο στήριξε την κοινωνία. Δεν έχουμε απώλεια θέσεων εργασίας ούτε λουκέτα στις επιχειρήσεις. Η κυβέρνηση κάνει ό,τι χρειάζεται και παραμένουν κάποια λίγα μέτρα. Έχουμε εξαντλήσει τις δυνατότητες, πρέπει να κάνουμε αυστηρή διαχείριση».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3kSyzbJ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη