Έπεσε από γκρεμό 33χρονη Βελγίδα με καταγωγή από Κρήτη: «Σήκωσα το βλέμμα μου και είδα μόνο σκόνη» (βίντεο)

INSTAGRAM

Μια 33χρονη Βελγίδα με καταγωγή από την Κρήτη, έπεσε από τα 30 μέτρα και σκοτώθηκε αφού πόζαρε για μια selfie στην άκρη ενός γκρεμού κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με τον σύζυγό της.

Η Zoe Snoeks γλίστρησε από τον γκρεμό κοντά στο χωριό Nadrin στην επαρχία του Λουξεμβούργου την Τρίτη και προσγειώθηκε στον ποταμό Ourthe, ανέφερε το Newsflash, επικαλούμενο το γραφείο του δημόσιου εισαγγελέα.

Το σώμα της ανασύρθηκε από μια ομάδα διασωστών που περιλάμβανε αστυνομικούς, πυροσβέστες, δύτες και μέλη της Ομάδας Επικίνδυνης Αναγνώρισης και Παρέμβασης του Περιβάλλοντος.

Τι λέει ο συζυγός της

Ο σύζυγός της, Joeri Janssen, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2012, είπε ότι κατευθύνθηκαν στο γραφικό μέρος την Κυριακή με το βανάκι τους.

Από την πανδημία και μετά, αποφασίσαμε να οδηγούμε στην Ευρώπη με το βανάκι μας και να τραβάμε όμορφες φωτογραφίες», είπε. Το ζευγάρι, που ταξίδεψε με τα σκυλιά του Τζόι και Άιβι, είχε προγραμματίσει να επιστρέψει στο σπίτι του στην επαρχία του Λιμπούργου την ημέρα της τραγωδίας.

«Σηκωθήκαμε πολύ νωρίς για να τραβήξουμε φωτογραφίες του τοπίου», είπε στο Newsflash, αναφερόμενος σε μια όψη βράχου ύψους 4.600 ποδιών που υψώνεται σχεδόν κάθετα πάνω από τον ποταμό Ourthe. «Υπάρχει σχεδόν πάντα ομίχλη εκεί. Είναι υπέροχο για φωτογραφίες. Φτάσαμε πριν τις 9 το πρωί.»

Είπε ότι η γυναίκα του τραβούσε φωτογραφίες στην άκρη του γκρεμού όταν μου είπε να προσέχω τα σκυλιά. «Γύρισα στα σκυλιά και τους είπα να περιμένουν. Όταν γύρισα πίσω στη Zoe, δεν ήταν πια εκεί. Μόλις είχε εξαφανιστεί. Πρέπει να συνέβη σε λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα», είπε ο Janssen.

«Δεν είδα ούτε άκουσα τίποτα. Χωρίς θρόισμα, χωρίς κραυγές ή φωνές. Σήκωσα το βλέμμα μου και είδα μόνο σκόνη», είπε. «Της τηλεφώνησα παρόλο που ήξερα ότι ήταν μάταιο. Το χάσμα είχε βάθος αρκετές δεκάδες μέτρα.

«Κάλεσα αμέσως τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, αλλά δεν είχα σχεδόν κανένα δίκτυο. Δεν με καταλάβαιναν, παρόλο που μιλάω λίγα γαλλικά», είπε, προσθέτοντας ότι έσπευσε στο κοντινό ξενοδοχείο Le Belvedere για να ζητήσει βοήθεια.

«Η ομάδα διάσωσης δεν μπόρεσε να βρει αμέσως τη γυναίκα μου, είπαν στα γαλλικά. Μετά μου είπαν ότι δυστυχώς η Ζωή ήταν νεκρή, και στα γαλλικά, αλλά κατάλαβα αμέσως τι εννοούσαν», συνέχισε.

«Η λήψη φωτογραφιών ήταν το πάθος της. Ξεκλείδωσα αμέσως το τηλέφωνό της και είδα ότι είχε βγάλει φωτογραφία στην άκρη του γκρεμού. Η τελευταία της selfie», είπε ο σύζυγός της.

{https://ift.tt/2Yo4rgs}

{https://ift.tt/3D2Uvbn}

{https://ift.tt/3EHBT0K}

{https://ift.tt/2ZUSgYC}

{https://ift.tt/2ZXVhr6}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3wqNONK
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη