-->

Σχεδόν 4.000 παρατημένα αυτοκίνητα και μηχανάκια έχει «μαζέψει» ο Δήμος Αθηναίων

intime

Η Αθήνα απαλάσσεται από χιλιάδες οχήματα και δίκυκλα, τα οποία ήταν εδώ και χρόνια εγκαταλελειμμένα στους δρόμους των συνοικιών της και έτσι απελευθερώνονται χιλιάδες θέσεις στάθμευσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής, μέσα σε μία διετία ο Δήμος Αθηναίων έχει απομακρύνει με δικά του μέσα 2.255 αυτοκίνητα και 1.607 δίκυκλα.

Τα συνεργεία του δήμου απομακρύνουν κατά μέσο όρο σε μηνιαία βάση περίπου 160 οχήματα και δίκυκλα, τα οποία στη συνέχεια προωθούνται σε πιστοποιημένες εγκαταστάσεις εναλλακτικής διαχείρισης οχημάτων, όπου ανακυκλώνεται το σύνολο των υλικών των οχημάτων σε ποσοστό που μπορεί να φτάσει ακόμα και το 98%.

Παράλληλα, οι ελεγκτές και οι καταγραφείς του Δήμου Αθηναίων πραγματοποιούν αυτοψίες στις επτά Δημοτικές Κοινότητες, καταγράφοντας τα εγκαταλελειμμένα οχήματα σε δρόμους και πεζοδρόμια.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τον αριθμό 1595 ή μέσω διαδικτύου με την πλατφόρμα novoville, για να ενημερώνουν τον Δήμο για εγκαταλελειμμένα δίκυκλα και αυτοκίνητα στην περιοχή τους.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3CNgwKU
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->