-->

Σοκαριστική καταγγελία: Σε κοντέινερ τρεις ασθενείς και έξι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ (βίντεο)

Σοκαριστική καταγγελία: Σε κοντέινερ τρεις ασθενείς και έξι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ (βίντεο)

Την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο Θριάσιο καταγγέλει ο πρόεδρος των εργαζομένων κ. Βαρδαβάκης. 

Την τραγική κατάσταση των νοσοκομειών της χώρας εξαιτίας του νέου κύματος της πανδημίας κορονοϊού, περιγράφει ο πρόεδρος των εργαζομένων του Θριάσιου νοσοκομείου κ. Βαρδαβάκης μιλώντας στην τηλεόραση του OPEN το πρωί της Δευτέρας 15 Νοεμβρίου. Αναφέρετε σε μια σοκαριστική καταγγελία η οποία αφορά την τελευταία εφημερία στο Θριάσιο, όπου υπήρξαν τρεις ασθενείς με κορονοϊό οι οποίοι νοσηλευτήκαν σε κοντέινερ στο προαύλιο του νοσοκομείου.

Παράλληλα σύμφωνα με τον ίδιο, έξι διασωληνωμένοι ασθενείς non covid νοσηλεύτηκαν εκτός ΜΕΘ σε απλές κλίνες, διατρέχοντας σοβαρό κίνδυνο για την υγεία τους. Μεταξυ άλλων τόνισε πώς διαμορφώνεται η κατάσταση σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά: «Ακριβώς την ίδια ημέρα πέρυσι στο Θριάσιο νοσοκομείο νοσηλεύαμε στο Θριάσιο 39 ασθενείς με Covid και σήμερα νοσηλεύουμε 55».

Ωστόσο ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου υπογράμμισε ότι «εκτός του εμβολιασμού που είναι απαραίτητος για την αντιμετώπιση της πανδημίας, θεωρούμε ότι δεν παίρνονται όλα τα υπόλοιπα εξίσου απαραίτητα μέτρα, ώστε να αντιμετωπιστεί ο συνωστισμός στα ΜΜΜ, στους μεγάλους εργασιακούς χώρους και τα σχολεία, ενώ δεν λαμβάνονται και τα απαραίτητα μέτρα για την ενίσχυση των δημόσιων νοσοκομείων».

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε: from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/30vY8rZ
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->