Ανδρέας Λοβέρδος: Το φαρμακερό σχόλιό του για τη συνέντευξη Παπανδρέου (βίντεο)

Ανδρέας Λοβέρδος: Το φαρμακερό σχόλιό του για τη συνέντευξη Παπανδρέου (βίντεο)

Την χθεσινοβραδυνή τηλεοπτική συνέντευξη του Γιώργου Παπανδρέου σχολίασε ο συνυποψήφιός του για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής του κόμματος, Ανδρέας Λοβέρδος.

«Τη διάβασα λέξη-λέξη και είδα ότι τα τέσσερα πέμπτα της, ήταν για το "πίσω"», σημείωσε ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (5/11) στον ΣΚΑΪ και τόνισε ότι τώρα πάμε για την επόμενη ημέρα και ότι δεν μπορεί να συζητάμε αν υπήρχαν ή δεν υπήρχαν χρήματα, ούτε να γράφουμε ιστορία.

Επίσης, ο κ. Λοβέρδος ζήτησε «να μην γυρίσει η συζήτηση στο παρελθόν, αλλά να αφορά το μέλλον του τόπου και της παράταξης» .

Ο εκ των υποψηφίων για την ηγεσία του ΚΙΝΑ ¨αντέκρουσε την παρατήρηση αν ο Γιώργος Παπανδρέου είναι παρελθόν και υπογράμμισε: «Είναι βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, είναι φίλος, είναι συνυποψήφιος. Γιατί είναι παρελθόν; Δεν λέω κάτι τέτοιο. Αυτό που λέω είναι ότι δεν γίνεται να κάνεις αλλαγή, χωρίς να δώσεις ελπίδα. Η αλλαγή πρέπει να έχει ελπίδα. Και ελπίδα τι σημαίνει; Σημαίνει ότι κάνεις κάτι καινούργιο, κάτι που μπορεί να σου δώσει πράγματα».

Επιπλέον, ο κ. Λοβέρδος επεσήμανε πώς για το παρελθόν υπάρχουν αρκετές αναγνώσεις και πώς είναι καλό για τη χώρα να μιλάμε για την επόμενη μέρα. «Δεν θα γράφουμε τώρα ιστορία της πρόσφατης περιόδου της χώρας μας. Πάμε για την επόμενη μέρα. Έχουμε επίγνωση του παρελθόντος με τα καλά του με τα λάθη του. Εμείς είμαστε ένα κόμμα που στο παρελθόν του έχει αλλάξει την Ελλάδα και όταν η Ελλάδα το χρειάστηκε σηκώσαμε μόνοι μας όλα τα βάρη της πατρίδας. Είμαστε υπερήφανοι γι' αυτό», τόνισε ο κ. Λοβέρδος.

Μιλώντας για το ζήτημα των συνεργασιών του κόμματος, ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή πως απορρίπτει συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ τη στιγμή που άλλοι συνυποψήφιοί του μεταχειρίζονται τους ίδιους όρους με τον Αλέξη Τσίπρα περί προοδευτικής διακυβέρνησης.

Απαντώντας σε όσους τον κατηγορούν πως εάν εκλεγεί θα συμπράξει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, απάντησε πως ούτε από τη ΝΔ έχει απευθυνθεί τέτοια πρόταση, ούτε κάποιος εκ των έξι υποψηφίων επιθυμεί συγκυβέρνηση με τη ΝΔ συνεπώς «αυτό το θέμα είναι νεκρό».

Τέλος, τόνισε ότι αυτό που οφείλει να κάνει η παράταξη είναι να προετοιμάσει το δικό της κυβερνητικό πρόγραμμα και πως η δική του φιλοδοξία είναι ο υπερδιπλασιασμός των δυνάμεων.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2ZZDbWg
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη