Βαρουφάκης: «Πέρσι η κυβέρνηση προσπάθησε να ακυρώσει την εκδήλωση, το Πολυτεχνείο αποτελεί αγκάθι» (βίντεο)

Βαρουφάκης: «Πέρσι η κυβέρνηση προσπάθησε να ακυρώσει την εκδήλωση, το Πολυτεχνείο αποτελεί αγκάθι» (βίντεο)

Συνεχίζονται οι εορτασμοί της 48ης επετείου από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Για κατάθεση στεφάνου ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Η δήλωση του προέδρου του Μέρα25 Γιάνη Βαρουφάκη:

«Πέρσι η κυβέρνηση προσπάθησε να ακυρώσει την εκδήλωση, βλέπετε το Πολυτεχνείο αποτελεί αγκάθι για τους θυμίζει την δυνατότητα του λαού που παλεύει για την ανεξαρτησία του»

{https://www.youtube.com/watch?v=xS5cJfWIEZA}

Μήνυμα Γιάνη Βαρουφάκη για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Για την κατάσταση που επικρατούσε πέρυσι και τις φετινές εκδηλώσεις ο γραμματέας του ΜεΡΑ 25 αναφέρει ότι:

«Κρυπτόμενοι πίσω από την πανδημία, κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες να διασύρουν στη συνείδηση των πολιτών την ανάγκη του κόσμου να βγει στο δρόμο, να τιμήσει το Πολυτεχνείο, πορευόμενος προς την Αμερικανική Πρεσβεία. Δεν τους το επιτρέψαμε.

Φέτος, θα κατέβουμε στη πορεία να τιμήσουμε τόσο τους εξεγερμένους του Πολυτεχνείου, ιδίως εκείνους που δεν το εξαργύρωσαν ποτέ, όσο και τους σημερινούς σεμνούς μαχητές για Αξιοπρέπεια και Ανεξαρτησία: τους διανομείς της Efood και τους εργαζόμενους της Cosco που κέρδισαν μάχες κόντρα στη ροή των πραγμάτων, τη νεολαία που απαιτεί βαθιά μόρφωση αντί για μηχανιστική εκπαίδευση, τους νοσηλευτές και τους γιατρούς που κερδίζουν μάχες με το θάνατο κόντρα στην κυβερνητική απαξίωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, τους ακτιβιστές που σώζουν πρόσφυγες κόντρα στο ξενοφοβικό κράτος, όλες κι όλους που νικούν μέσα τους τον φόβο και την σαγήνη της ιδιώτευσης».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3Cr2EF4
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη