Τραγωδία στο Μιλγουόκι, αυτοκίνητο παρέσυρε δεκάδες σε παρέλαση, νεκροί και τραυματίες (σκληρές εικόνες)

Τραγωδία στο Μιλγουόκι, αυτοκίνητο παρέσυρε δεκάδες σε παρέλαση, νεκροί και τραυματίες (σκληρές εικόνες)

Ένα κόκκινο SUV αυτοκίνητο «σκόρπισε» τον θάνατο σε χριστουγεννιάτικη παρέλαση στο Ουισκόνσιν, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Μια εορταστική παρέλαση μετατράπηκε μέσα σε λίγα λεπτά σε τραγωδία σε εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα σε προάστιο του Μιλγουόκι, στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ.

Μια παρέλαση η οποία πραγματοποιούνταν κυρίως από ομάδες χορού και σχολικές μπάντες διεκόπη βίαια, όταν ένα κόκκινο SUV πέρασε με ταχύτητα ανάμεσά τους παρασύροντας πολλούς εξ αυτών, τραυματίζοντας κάποιους και σκοτώνοντας άλλους.

{https://twitter.com/CBS58/status/1462565957281501194?s=20}

Τα νοσοκομεία της περιοχής έχουν παραλάβει τουςλάχιστον 30 τραυματίες, μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά. Άγνωστος είναι μέχρι στιγμής ο αριθμός των νεκρών, οι οποίοι όμως υπάρχουν.

{https://twitter.com/TPostMillennial/status/1462577681166336004?s=20}

Ο επικεφαλής της Αστυνομίας της περιοχής δήλωσε πως ένας ύποπτος έχει συλληφθεί και ότι δεν υπάρχει πλέον απειλή. Οι αυτόπτες μίλησαν για άνδρα δράστη, κάτι όμως που η Αστυνομία δεν επιβεβαίωσε. Ο αρχηγός της Αστυνομίας, σημείωσε ακόμα ότι οι Αστυνομικοί πυροβόλησαν προς το μέρος του δράστη.



from Όλες οι ειδήσεις - Ειδήσεις https://ift.tt/3cQPKGp
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη