Πήλιο: Την χτύπησε, την κλείδωσε και την απείλησε με σφυρί

pexels

Νέο περιστατικό ενδοοικογενιακής βίας, αυτή τη φορά στο Νότιο Πήλιο με θύμα μια 55χρονη γυναίκα.

Συγκεκριμένα, ένας 45χρονος άνδρας διαπληκτίστηκε με την 55χρονη σύντροφό του στο σπίτι του σε χωριό του Δήμου Νοτίου Πηλίου και τη χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές. 'Οταν η γυναίκα θέλησε να φύγει, της πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου της, την κλείδωσε στο σπίτι του, ενώ την απείλησε κρατώντας σφυρί.

Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει και έκανε καταγγελία σε βάρος του συντρόφου της στο Α.Τ. Νοτίου Πηλίου, με αποτέλεσμα ο άνδρας να συλληφθεί.

Η 55χρονη έδωσε νέα κατάθεση στην Αστυνομία, σύμφωνα με την οποία δεν επιθυμεί τη δίωξη του 45χρονου και δήλωσε ότι επιθυμεί να φύγει από το σπίτι του και να φιλοξενηθεί στην Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Βόλου, όπως και έγινε μετά από ενέργειες της Εισαγγελίας.

Ο άνδρας κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, τελεσθείσα και σε απόπειρα, ενδοοικογενειακή απειλή και παράνομη βία. Ο 45χρονος οδηγήθηκε την Πέμπτη στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όμως η δίκη αναβλήθηκε για την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου. Έτσι, αφέθηκε ελεύθερος, με όρο να μην προσεγγίσει τη γυναίκα, ούτε να έχει μαζί της προσωπική ή τηλεφωνική επαφή.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο συγκεκριμένος άνδρας έχει ιστορικό παρόμοιων περιστατικών καθώς το 2019 φέρεται να παραπέμφθηκε για ενδοοικογενειακή βία 14 φορές κατά συντρόφων του.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3CNPK5l
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη