Η βελτιωμένη Λαμία στη μάχη της παραμονής

Η Λαμία διώχνει τα περσινά… μαύρα σύννεφα και παρουσιάζει φέτος ένα αξιοπρεπές πρόσωπο στη Superleague.

Η Λαμία βρίσκεται για 5η διαδοχική σεζόν στη Superleague και έχει επενδύσει στο ελληνικό στοιχείο , δίνοντας την ευκαιρία να παρουσιάσει έναν διαφορετικό χαρακτήρα, διώχνοντας οριστικά τα περσινά «μαύρα σύννεφα».

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου κατάφερε πέρσι να παραμείνει στην κατηγορία μετά από ένα άσχημο ξεκίνημα στον πρώτο γύρο. Τελικά, με την καλύτερη συγκομιδή στη φάση των play-out, τερμάτισε στη 10η θέση. Συγκέντρωσε 12 βαθμούς σε 7 παιχνίδια, χάνοντας μόνο στην έδρα της από τον ΟΦΗ.

Η Λαμία έδειξε ικανοποιητική εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας της, παρά τις 5 ήττες της (μαζί με 2 νίκες και 3 ισοπαλίες), με τη γενικότερη εικόνα της να χαρακτηρίζεται ελπιδοφόρα ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Το ξεκίνημα της φετινής Superleague ήταν κάπως δύσκολο για τη Λαμία. Παρότι, μέχρι την πρεμιέρα, στα τελευταία 21 παιχνίδια της είχε χάσει μόλις 4 φορές και έχοντας ένα αήττητο σερί 5 αγώνων σε έδρες της περιφέρειας, ηττήθηκε την 1η αγωνιστική στην έδρα του Βόλου (2-1).

Ακολούθησαν δύο πολύ δύσκολα ματς που δεν κατάφερε να πάρει κάτι (εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό, 1-2/ εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΚ, 1-0), ενώ την 4η αγωνιστική η Λαμία ήρθε ισόπαλη (2-2) με τον Παναιτωλικό στην έδρα της.

Στις 3 Οκτωβρίου, για την 5η αγωνιστική, η ομάδα του Γρηγορίου πέτυχε την πρώτη της νίκη, φεύγοντας με τους 3 βαθμούς από την έδρα του Ιωνικού (1-2). Ωστόσο, δεν κατάφερε να «χτίσει» πάνω σε αυτή τη νίκη, καθώς στη συνέχεια ηττήθηκε στην έδρα της από τον Άρη (0-1), ενώ ήρθε ισόπαλη στην Κρήτη με τον ΟΦΗ (0-0).

Την 8η αγωνιστική η ομάδα της Λαμίας φιλοξένησε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης τον Ατρόμητο και πήρε την ισοπαλία (2-2), ενώ την 9η αγωνιστική πήρε σπουδαίο διπλό στην Τρίπολη, επικρατώντας με 1-0 του Αστέρα.

Αυτή τη στιγμή, η Λαμία βρίσκεται στην 9η θέση του πρωταθλήματος με 9 βαθμούς (μαζί με Ιωνικό και Αστέρα Τρίπολης), έχοντας 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Απέχει 4 βαθμούς από την 5η θέση (ΠΑΣ Γιάννινα), ενώ βρίσκεται στο +6 από την τελευταία θέση (Ατρόμητος).

Έχοντας αποκλείσει και την Ηλιούπολη από το Κύπελλο Ελλάδος (0-3), η Λαμία μετράει 4 ματς χωρίς ήττα (2 νίκες, 2 ισοπαλίες), παρουσιάζοντας μια βελτιωμένη εικόνα στα τελευταία της παιχνίδια, σκορπώντας χαμόγελα ελπίδας στους φίλους της στη μάχη που θα δώσει για να παραμείνει στη Superleague.

www.to10.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη