Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή από σταφιδοπαραγωγούς της Πελοποννήσου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή από σταφιδοπαραγωγούς της Πελοποννήσου

Οι συγκεντρωμένοι σταφιδοπαραγωγοί ζητούν οικονομική στήριξη και αγορά από το υπουργείο του πλεονάζοντος αποθέματός τους

Περισσότεροι από 500 σταφιδοπαραγωγοί έχουν συγκεντρωθεί στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στην πλαϊνή είσοδο της Βουλης, ζητώντας την άμεση παρέμβαση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ως αγοραστή ύστατης καταφυγής για το πλεονάζον απόθεμα, όπως και δέσμη μέτρων στήριξης, καθώς η τιμή παραγωγού έχει καταρρεύσει με αποτέλεσμα χιλιάδες τόνοι σταφίδας να μένουν αδιάθετοι.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 1

Βασικό αίτημα των σταφιδοπαραγωγών είναι η απόσυρση του αναγνωρισμένου πλεονάζοντος αποθέματος σταφίδας που ανέρχεται κατά την ΠΕΣ σε 5.000 τόνους και η παράλληλη στήριξη των σταφιδοπαραγωγών, όπως και να σταματήσει η κερδοσκοπία εις βάρος τους.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3qdxQVY
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη