Άδωνις Γεωργιάδης: Rapid test ή click away για τους ανεμβολίαστους στα καταστήματα λιανικής

eurokinissi

Σε ισχύ είναι από αύριο, Σάββατο 6 Νοεμβρίου, τα νέα μέτρα για τους αμεβολίαστους και ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε για το πώς επηρεάζεται η αγορά αλλά και το πώς θα μπορούν να κάνουν ψώνια οι ανεμβολίαστοι και όσοι δε θέλουν να κάνουν rapid test.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά o υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στο OPEN, τα καταστήματα, μπορούν να χρησιμοποιούν τη μέθοδο του click away.

«Δεν απαγορεύεται το click-away, επιτρέπεται. Το rapid test χρειάζεται για την είσοδο στο κατάστημα, όμως αν δεν υπάρχει είσοδος στο κατάστημα, οι καταναλωτές μπορούν να παραλάβουν στην είσοδο, να μην μπουν μέσα.

Εάν έχουν κάνει την παραγγελία τους, να τους το δώσουν όπως γινόταν την εποχή του click away. Κάτι τέτοιο επιτρέπεται», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Αν κάποιος πελάτης δεν θέλει ούτε να κάνει rapid test ούτε να "ασχοληθεί" με τα μέτρα, μπορεί να παραλάβει την παραγγελία του χωρίς να μπει στο κατάστημα. Έξω, σε ανοιχτό χώρο, δεν απαγορεύεται να είναι χωρίς rapid test, στον εσωτερικό χώρο πρέπει όμως να το έχεις. Είναι μία επιλογή που μπορεί να υπάρχει και σε κανονικές συνθήκες» διευκρίνισε ο υπουργός.

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι: «Η κατεύθυνση που δίνω εγώ είναι ο κόσμος να εμβολιαστεί. Από εκεί και πέρα ο καθένας θα κρίνει».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3kaQha9
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη