Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη ο 32χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 29χρονη σύζυγό του

Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη ο 32χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 29χρονη σύζυγό του

Ο 32χρονος σύζυγος της άτυχης νεαρής γυναίκας που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις Αρχές, καθώς ήταν χρήστης ουσιών. Προκαλούσε φασαρίες, λένε οι γείτονες.

Συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγος της 29χρονης μητέρας τριών παιδιών 10, 8 και 3 ετών, η οποία κατέληξε χθες βράδυ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου νοσηλευόταν από τις 5 Δεκεμβρίου μετά τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου που υπέστη από τον σύζυγό της.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του e-evros, ο 32χρονος σύζυγος της άτυχης νεαρής γυναίκας - που είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις Αρχές, καθώς ήταν χρήστης ουσιών - εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του και οδηγείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Αλεξανδρούπολης.

Θλίψη και οργή έχει σκορπίσει η είδηση θανάτου μιας 29χρονης γυναίκας που έμενε στην Αλεξανδρούπολη και ήταν μητέρα τριών παιδιών.

Πρόκειται για ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, είναι η 16η γυναικοκτονία μέσα στο 2021. Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή κοπέλα που κατοικούσε στην περιοχή της οδού Άβαντος φαίρεται ότι ξυλοκοπήθηκε άγρια από το σύζυγό της, με αποτέλεσμα να χρειαστεί άμεση μεταφορά στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, συγκεκριμένα μεταφέρθηκε την Κυριακή από τον σύζυγό της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Τα παιδιά της νεαρής γυναίκες ήταν 10, 8 και 3,5 χρονών.

Από τους γιατρούς διαπιστώθηκε πως είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε θετική και στον κορονοϊό και για τον λόγο αυτό νοσηλευόταν στη ΜΕΘ covid.

Η άτυχη γυναίκα έδωσε μάχη να κρατηθεί στη ζωή, οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες, αλλά τελικά η 29χρονη κατέληξε το βράδυ της Πέμπτης, στο ΠΓΝΑ.

Ο άντρας της μάλιστα για πολλά χρόνια σύμφωνα με πληροφορίες του e-evros.gr ήταν χρήστης απαγορευμένων ουσιών και είχε απασχολήσει για συναφείς λόγους τις αρχές.

Αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή που θα δώσει ακόμα περισσότερες απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν από το θλιβερό και εξοργιστικό περιστατικό.

Σημειώνεται ότι η νεκροψία νεκροτομή θα διενεργηθεί στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας, χρόνος που υπαγορεύεται από το πρωτόκολλο ασφαλείας του νοσοκομείου για τις περιπτώσεις ασθενών Covid ,προκειμένου να μειωθεί το ιικό φορτίο που φέρουν.

Η Αστυνομία αναμένεται να ερευνήσει την υπόθεση προκειμένου να δει αν υπήρχε προηγούμενη καταγγελία για βία ή ανάλογο περιστατικό με την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, η 29χρονη, μητέρα τριών παιδιών, Ελληνίδα μουσουλμάνα από την Αλεξανδρούπολη, μεταφέρθηκε την Κυριακή από τον σύζυγό της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ρήξη ύπατος και σπλήνας.

Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων η νεαρή γυναίκα η οποία είχε προσβληθεί και από κορονοϊό, υπεβλήθη συνολικά σε τέσσερα χειρουργεία και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid, όπου και κατέληξε χθες λίγο μετά τις 20.30.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας και συγκεκριμένα στις 8 Δεκεμβρίου, οι γονείς της προχώρησαν σε καταγγελία για πρόκληση σωματικών βλαβών από τον σύζυγό της, ο οποίος κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο είχε αποδώσει τον τραυματισμό της σε πτώση από σκάλα.

Από την ιατροδικαστική έκθεση που ακολούθησε της καταγγελίας και ενώ η νεαρή μητέρα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, προέκυψε ότι οι πολλαπλές κακώσεις που έφερε σε διάφορα σημεία του σώματος, η σύνθλιψη του ύπατος και η ρήξη σπλήνας, δεν είναι συμβατές με πτώση από σκάλα αλλά συνάδουν με ξυλοδαρμό.



from Όλες οι ειδήσεις - ΕΙΔΗΣΕΙΣ https://ift.tt/3lS4XMc
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη