Θεοδωρίδου και Παπαευαγγέλου απαντούν σε ερωτήσεις για τον εμβολιασμό παιδιών 5 έως 11 ετών

eurokinissi

Άνοιξε η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό παιδιών 5 με 11 ετών. Η Μαρία Θεοδωρίδου και η Βάνα Παπαευαγγέλου θα απαντήσουν ερωτήσεις γονέων σε διαδικτυακή εκδήλωση την Τρίτη.

Άνοιξε σήμερα Παρασκευή η πλατφόρμα για τα ραντεβού εμβολιασμού των παιδιών 5 έως 11 ετών. Οι γονείς μπορούν να κλείσουν άμεσα το ραντεβού για τα παιδιά τους, προστατεύοντας τα ίδια και ενισχύοντας τη θωράκιση του σχολικού περιβάλλοντος. Οι εμβολιασμοί αυτής της ηλικιακής ομάδας ξεκινούν την Τετάρτη 15/12.

Διαδικτυακή εκδήλωση με Παπαευαγγέλου και Θεοδωρίδου

Η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας Βάνα Παπαευαγγέλου και η πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου σε διαδικτυακή εκδήλωση την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου στις 17:00 θα βρεθούν σε διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώνει το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων θα απαντούν σε ερωτήσεις σχετικά με τον εμβολιασμό. Τα ερωτήματα θα μπορούν να υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους από σήμερα, Παρασκευή 10/12, ως και τη Δευτέρα 13/12 στην ειδική φόρμα.

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές και μαθήτριες, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος, από το κανάλι του Υ.ΠΑΙ.Θ. στο YouTube αλλά και από τον λογαριασμό του υπουργείου στο Facebook.

Η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τα δικά τους ερωτήματα στις ειδικούς και να παρακολουθήσουν τη διαδικτυακή ενημέρωση για τη σημασία της εμβολιαστικής κάλυψης κατά της νόσου COVID-19.



from Όλες οι ειδήσεις - ΕΙΔΗΣΕΙΣ https://ift.tt/3IBYfDM
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη