Ζαραλίκος σε Οικονόμου: Είστε πλυντήριο μπράβων ή αγράμματος;

Ενοχλημένος από το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου και τη λέξη "αυτοδικία" που χρησιμοποίησε εμφανίστηκε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, στον οποίο και απάντησε.

Την ενόχληση του Χριστόφορου Ζαραλίκου προκάλεσε ένα σχόλιο του Γιάννη Οικονόμου για όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο θέατρο Καρέζη με την "εισβολή" της Σάσας Σταμάτη και την προσπάθεια να διακόψει την παράσταση "200 χρόνια δανεικά".

Η λέξη "αυτοδικία" που χρησιμοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για να σχολιάσει το περιστατικό δεν άρεσε στον γνωστό κωμικό, καθώς θεωρήθηκε άστοχη ως προς την απόδοση των γεγονότων. "Είστε πλυντήριο μπράβων ή αγράμματος;", έγραψε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του ο Χριστόφορος Ζαραλίκος.

Υπενθυμίζεται πως, την περασμένη Πέμπτη, η Σάσα Σταμάτη με συνοδεία αγνώστων ανδρών επιχείρησε να διακόψει την παράσταση και μετά από λίγα λεπτά έντονης λογομαχίας, απομακρύνθηκε από τη σκηνή υπό τις προτροπές του κοινού.

Ο ίδιος ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, τοποθετήθηκε εν συνεχεία, και μετά το τέλος της παράστασής του, μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αφήνοντας αιχμές.

www.news247.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη