Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών ετέλεσε την 20 Ιανουαρίου 2022 σε κλίμα μυσταγωγίας και κατάνυξης την κουρά της πρώτης μοναχής της νεοσύστατης Ιεράς Μονής Προφήτου Ηλιού Παλαιοχωρίου του Δήμου Μακρακώμης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών ετέλεσε την 20 Ιανουαρίου 2022 σε κλίμα μυσταγωγίας και κατάνυξης την κουρά της πρώτης μοναχής της νεοσύστατης Ιεράς Μονής Προφήτου Ηλιού Παλαιοχωρίου του Δήμου Μακρακώμης.

Τον Σεβασμιώτατο κ. Συμεών μεταξύ άλλων συνόδευαν ο Δήμαρχος του Δήμου Μακρακώμης κ. Γεώργιος Χαντζής, οι συγγενείς της νέας Μοναχής και αρκετοί πιστοί από το χωριό του Παλαιοχωρίου και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Φθιώτιδος.

Ο Σεβασμιώτατος έδωσε στη νεοκαρείσα Μοναχή Μαρία, το όνομα Χρυσοστόμη, προσφέροντας της τις πατρικές του νουθεσίες.

Κατά την ομιλία του ο Σεβασμιώτατος έδωσε την ευλογία του σε όλους τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε το Δήμαρχο Μακρακώμης για τις προσπάθειες του στην επαναλειτουργία της Ιεράς Μονής.

Γραφείο Δημάρχου.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη