Κακοκαιρία «Ελπίς»: Ανοιχτή η «Αττική Οδός» με ρίψεις αλατιού - Σύσταση για αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Ανοιχτή η «Αττική Οδός» με ρίψεις αλατιού - Σύσταση για αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων

Ανοιχτή σε όλο το μήκος της είναι η Αττική Οδός σύμφωνα με στέλεχος της εταιρείας λειτουργίας του αυτοκινητόδρομου με το οποίο επικοινώνησαν πριν από λίγο τα Dnews.

Ειδικότερα, ειδικά συνεργεία της «Αττικές Διαδρομές Α.Ε» έχουν προχωρήσει ήδη από τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα σε εκτεταμένες ρίψεις άλατος σε όλο το μήκος της Αττικής Οδού προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο χιονόστρωσης.

Ωστόσο, οι κλιματολογικές συνθήκες έχουν επιβαρύνει ιδιαίτερα το κομμάτι από τον κόμβο του Ηρακλείου μέχρι και την Ελευσίνα, παρ' όλα αυτά και εκεί ο δρόμος είναι κανονικά ανοιχτός.

Από την «Αττικές Διαδρομές» συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις όπως φυσικά και σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Επιπλέον, συνιστάται η αποφυγή των άσκοπων μετακινήσεων.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3ApbYtQ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη