Γονατίζουν οι υγειονομικοί: Εξαντλημένοι κοιμούνται στα πατώματα του Ευαγγελισμού (εικόνες)

ΠΑΜΕ twitter

Τις άθλιες συνθήκες στις οποίες δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή οι υγειονομικοί στον Ευαγγελισμό καταγγέλλει φέρνοντας στο φως και φωτογραφίες το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο.

Εικόνες από υγειονομικούς στον Ευαγγελισμό, που δίνουν τη μάχη με την πανδημία από την πρώτη γραμμή, να ξαποσταίνουν σε πατώματα, στρωματσάδα, δίνει στη δημοσιότητα το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, καταγγέλλοντας τις συνθήκες εργασίας τους.

«Υγειονομικοί του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ στην πρώτη γραμμή ενάντια στην πανδημία ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ προσπαθούν να ξεκουραστούν στο πάτωμα!

Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση αντί να επιτάσσει "ταϊζει" με ζεστό χρήμα τους κλινικάρχες #κυβερνηση_Μητσοτακη #Ευαγγελισμος #COVID19» αναφέρει σε ανάρτησή του το ΠΑΜΕ.

{https://twitter.com/PAMEhellas/status/1484510488318943235}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3nO2gw9
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη