Απίστευτη καταγγελία εις βάρος διάσημου πλαστικού: «Η κοπέλα δεν έχει μύτη», τι αποκάλυψε ο Λύτρας (βίντεο)

Απίστευτη καταγγελία εις βάρος διάσημου πλαστικού: «Η κοπέλα δεν έχει μύτη», τι αποκάλυψε ο Λύτρας (βίντεο)

Για ένα απίστευτο ιατρικό λάθος μήνυσε 28χρονη γυναίκα γνωστό Έλληνα πλαστικό χειρούργο - Τι καταγγέλλει ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας

Αποζημίωση ύψους 1 εκατομμύριου ευρώ ζητά με μήνυσή της 28χρονη αεροσυνοδός, έπειτα από αποτυχημένες αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες υπεβλήθηση πέρυσι.

Μιλώντας στο ΑΝΤ1, ο δικηγόρος της γυναίκας, Απόστολος Λύτρας, επισήμανε πως πρόκειται για πολύ γνωστό πλαστικό χειρούργο, ο οποίος της κατέστρεψε τη μύτη - και συγκεκριμένα το ρινικό οστό - έπειτα από επέμβαση ρινοπλαστικής.

Μάλιστα, χωρίς να έχει συνεννοηθεί με τον γιατρό της 28χρονης, της τοποθέτησε λίπος κάτω από τα μάτια (στις λεγόμενες «σακούλες»), το οποίο στη συνέχεια άρχισε να παροχετεύεται.

Αξίζει να σημειωθεί πως η νεαρή έχει ήδη αναγκαστεί να κάνει πάνω απο πέντε ταξίδια στο εξωτερικό, χωρίς ωστόσο να έχει βρει για την ώρα κάποια λύση για την αποκατάσταση του προβλήματος.

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3GlLagf
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη