Χανιά: Πατέρας «έβαλε» μπάρες ασφαλείας σε δρόμο που έχασε τον γιο του σε τροχαίο

Πηγή: Zarpanews.gr

Στη μνήμη του γιου του που έχασε τη ζωή σε τροχαίο, πατέρας έκανε δωρεά μπάρες ασφαλείας σε χωριό της Κρήτης. 

Δωρεά μπάρες ασφαλείας έκανε ένας χαροκαμένος πατέρας καλύπτοντας την κρατική ανεπάρκεια στις υποδομές οδικής ασφάλειας στην Κρήτη.

Πρόκειται για τον Γιάννη Πατεράκη που έχασε το γιο του σε τροχαίο στους Αρμένους Αποκορώνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Zarpanews.gr, ο ίδιος, στη μνήμη του παιδιού, αποφάσισε να τοποθετήσει προστατευτικές μπάρες στο συγκεκριμένο επικίνδυνο σημείο.

Σε ανάρτησή της, η τοπική κοινότητα Αρμένων, αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε ένα μεγάλο έργο, ζωτικής σημασίας για το χωριό μας! Η τοποθέτηση προστατευτικών μπαρών απ' την στροφή του Μύλου μέχρι την στροφή του κοιμητηρίου, δωρεά του κ. Γιάννη Πατεράκη εις μνήμη του γιου του Μανώλη που έφυγε άδικα απ' την ζωή μετά από ατύχημα με το αυτοκίνητο! Το τοπικό συμβούλιο Αρμένων ευχαριστεί από καρδιάς τον κ. Γιάννη για μια πράξη που μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια για κάποιον συνάνθρωπο μας, που μπορεί να έχει ατύχημα στο συγκεκριμένο σημειο!

Φίλε Μανώλη μεγαλώσαμε μαζί, παίξαμε παρέα στο χωριό τα σαββατοκύριακα και τα καλοκαίρια, ειμασταν συμμαθητές απ' το δημοτικό μέχρι που τελειώσαμε το λύκειο! Ήταν μαχαιριά στην καρδιά αυτό το τηλεφώνημα που είπαν αυτό που δεν ήθελα να ακούσω! Αιωνία η μνήμη σου!"



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3qcCMKs
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη