Επτά παιδάκια μικρότερα του ένος έτους στο «Παπαγεωργίου» με κορονοϊό

Επτά παιδάκια μικρότερα του ένος έτους στο «Παπαγεωργίου» με κορονοϊό

Δεκάδες ήταν οι νέες εισαγωγές κατα τη διάρκεια της χθεσινής εφημερίας στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου - Σε νοσηλεία επτά παιδιά κάτω του έτους

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του GrTimes, περίπου 25 νέες εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό έγιναν στη διάρκεια της εφημερίας της Κυριακής στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ άλλα 11 άτομα νοσηλεύονται για την ώρα ως ύποπτα κρούσματα.

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο ακτινολόγος, επιμελητής Α' στο ΓΝΘ «Παπαγεωργίου», Χρήστος Παπαστεργίου, νοσηλεύονται με κορονοϊό και επτά παιδάκια κάτω του έτους - με το πιο μικρό να είναι λίγων ημερών και το μεγαλύτερο 7-8 μηνών.

Η κατάσταση της υγείας τους δεν κρίνεται ανησυχητική μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Παπαστεργίου, η πίεση που δέχονται τα νοσοκομεία συνεχίζει να είναι μεγάλη - αν και δείχνει μια τάση σταθεροποίησης - με τις εισαγωγές να κυμαίνονται περίπου στα επίπεδα με την προηγούμενη εφημερία στις 5 Ιανουαρίου η οποία ήταν χειρότερη από την πρωτοχρονιά.

Παράλληλα, οι ΜΕΘ εξακολουθούν να είναι γεμάτες και 10-11 άτομα παραμένουν διασωληνωμένα εκτός.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3r6luOc
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη