Μόνο με πληρωμή τα self test από τα φαρμακεία, crash test η αυριανή μέρα για τα σχολεία

eurokinissi

Εκ νέου self test θα πραγματοποιήσουν το απόγευμα εκατοντάδες χιλιάδες εκπαιδευτικοί και μαθητές προκειμένου να διαπιστώσουν αν αύριο θα μπορούν να πάνε σχολείο αφού σήμερα ο αριθμός των χθεσινών ελέγχων μέχρι στιγμής ανέρχεται στις 15.500 χωρίς να υπολογίζονται οι φοιτούντες και οι καθηγητές των εσπερινών σχολείων.

Ανάλογη εικόνα παρατηρείται και στα πανεπιστήμια ανά την επικράτεια ενώ ζητήματα δυσλειτουργίας καταγράφονται και στα δικαστήρια λόγω της σαρωτικής επέλασης της «Όμικρον».  

Από την πλευρά τους, οι φαρμακοποιοί αναφέρουν ότι δεν διατίθενται δωρεάν self test από τα φαρμακεία τους, παρά μόνον επί πληρωμή όπως και τα rapid η τιμή των οποίων έχει πέσει και κάτω από τα 7 ευρώ λόγω του πολύ αυξημένου ενδιαφέροντος.   

Σε κάθε περίπτωση, η αυριανή μέρα θεωρείται κομβική για τη συνέχιση της λειτουργίας όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης με το σενάριο του  lockdown να βρίσκεται πάνω στο τραπέζι των ειδικών.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3tbrjww
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη