«Σφάχτηκαν» on air Καινούργιου - Μπιμπίλας: Κλείστε τον να βγει απέναντι (βίντεο)

«Σφάχτηκαν» on air Καινούργιου - Μπιμπίλας: Κλείστε τον να βγει απέναντι (βίντεο)

'Εντονος τσακωμός μεταξύ Κατερίνας Καινούργιου και Σπύρου Μπιμπιλα. Η αντίδραση της παρουσιάστριας.

Όλα ξεκίνησαν όταν στην έναρξη της εκπομπής ο Πρόεδρος του ΣΕΗ είπε πως είχε να βγει και στο Πρωινό και πως την ίδια στιγμή χτυπούσε το skype του από την εκπομπή του ΑΝΤ1.

Η κουβέντα συνεχίστηκε και όταν η παρουσιάστρια ζήτησε από τον Σπύρο Μπιμπίλα να σχολιάσει μια δήλωση του Σπύρου Παπαδόπουλου για τον Πέτρο Φιλιππίδη, εκείνος αντέδρασε και η Κατερίνα Καινούργιου εξερράγη.

«Με συγχωρείται, επειδή είπα πως θα μιλήσω πέντε λεπτά σε εσάς…» ξεκίνησε να λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας, με την Κατερίνα Καινούργιου να αντιδρά έντονα.

«Αχ Σπύρο, θέλω να σου πω κάτι. Έχω αρχίσει και στενοχωριέμαι. Κάθε φορά που βγαίνεις στην εκπομπή λες "κρίμα ήθελα να βγω στη Φαίη". Δηλαδή πραγματικά με κάνεις να νιώθω άσχημα. Όταν βγαίνεις στους άλλους κάνεις το ίδιο; Όταν βγαίνεις στους άλλους δεν γκρινιάζεις; Θέλεις να κλείσεις να βγεις απέναντι; Κλείστε τον Σπύρο να βγει απέναντι. Με το καλημέρα δε μπορώ, θέλω να βγω και απέναντι. Δηλαδή προσβάλλεις και μένα αυτή τη στιγμή» είπε με έντονο ύφος η Κατερίνα Καινούργιου.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/34B3DHM
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη