-->

Το μέτρο μέχρι 1/6 που έχει «ξεχαστεί» αλλά «σηκώνει» και πρόστιμο

Το μέτρο μέχρι 1/6 που έχει «ξεχαστεί» αλλά «σηκώνει» και πρόστιμο

Το «Πάσχα στο χωριό» μετά από 2 χρόνια περιορισμών πέρασε στην ιστορία, ο κόσμος επιστρέφει στα αστικά κέντρα και από αύριο η ζωή θα επιστρέψει στην καθημερινότητα.

Μία εβδομάδα έμεινε για τα τελευταία μέτρα της πανδημίας, τα οποία «παγώνουν» για τους επόμενους τέσσερις μήνες και προς τέλος Αυγούστου «βλέπουμε».

Την Πρωτομαγιά τα πιστοποιητικά εμβολιασμού «καταργούνται» και την 1η Ιουνίου «πετάμε τις μάσκες» στους εσωτερικούς χώρους.

Πάντως, ενόψει και της επιστροφής και του ταξιδιού πίσω στην πόλη, υπάρχει ένα ακόμα μέτρο που έχουμε «ξεχάσει» και δεν είναι άλλο από την υποχρεωτική μάσκα στο αυτοκίνητο, μια παράβαση που «σηκώνει» και πρόστιμο.

Το τελευταίο χρονικά ΦΕΚ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σε όλα τα μέσα μεταφοράς η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική εξαιρουμένων των επιταβηγών οχημάτων ιδιωτικής χρήσης όταν επιβαίνουν μόνο ο/η οδηγός, σύζυγοι/συμβιούντες και συγγενείς α' και β' βαθμού.»

Όσοι δεν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες, θα πρέπει να φορούν υποχρεωτικά μάσκα στο αυτοκίνητο.

Αυτό δεν ισχύει μόνο για τα ταξίδια και τη μετακίνηση εκτός νομού, αλλά και για τις καθημερινές μετακινήσεις, όπως γίνεται και στα ταξί, που ο οδηγός και ο επιβάτης φορούν μάσκα.from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ypQuMEJ
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->