Τι αλλάζει στην έκθεση του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα σήμερα

Τι αλλάζει στην έκθεση του ΕΟΔΥ για τα κρούσματα σήμερα

Αλλαγές από σήμερα, Τετάρτη 6 Απριλίου, στην ημερήσια έκθεση της επιδημιολογικής επιτήρησης της λοίμωξης από το νέο κορονοϊό SARS-CoV-2 σύμφωνα με νέα ανακοίνωση του ΕΟΔΥ.

Όπως αναφέρει η έκθεση θα κοινοποιείται νωρίτερα (έως τις 15:30) και θα αφορά στα δεδομένα που καταγράφονται στην ΗΔΙΚΑ έως και τις 09:00 το πρωί.

«Το γεγονός αυτό δεν θα επιφέρει αλλαγή στο σύστημα δήλωσης, αφού ο αριθμός των νέων καταγεγραμμένων κρουσμάτων που θα ανακοινώνονται θα αφορά και πάλι το τελευταίο 24ωρο, όπως συνέβαινε έως τώρα» αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ.

Παράλληλα, θα προστεθεί στην ημερήσια έκθεση η πληροφορία που αφορά στις επαναλοιμώξεις από τον ιό. Ετσι, εκτός από τα δεδομένα που παρουσιάζονται έως τώρα σε ημερήσια βάση και αφορούν στα άτομα που μολύνθηκαν από τον ιό SARS-CoV-2 θα δίνεται πλέον και ο συνολικός αριθμός δηλωθέντων επαναλοιμώξεων, καθώς και η κατανομή τους στον χρόνο, σύμφωνα με το news4health.gr.

Ακόμη, σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε ο ΕΟΔΥ για την πληρέστερη ενημέρωση του κοινού και της επιστημονικής κοινότητας, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ έκθεση με τα διαθέσιμα επιδημιολογικά δεδομένα που αφορούν στο σύνολο των επαναλοιμώξεων που έχουν καταγραφεί στη χώρα μας από την αρχή της πανδημίας έως και τις 3 Απριλίου 2022.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/aKQgOVp
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη