Ουκρανία: Νέο έγκλημα πολέμου με δύο νεκρά παιδιά από ρωσικές βόμβες στο Ντονέτσκ

Ουκρανία: Νέο έγκλημα πολέμου με δύο νεκρά παιδιά από ρωσικές βόμβες στο Ντονέτσκ

Δύο παιδιά σκοτώθηκαν σήμερα από τους βομβαρδισμούς των ρώσων, σύμφωνα με ανακοίνωση του κυβερνήτη της επαρχίας Ντονέτσκ στην ανατολική Ουκρανία.

Ο Πάβλο Κιριλένκο κάλεσε παράλληλα τους πολίτες να απομακρυνθούν από τις περιοχές που βρίσκονται κοντά στα σημεία όπου μαίνονται μάχες.

Ο ίδιος ανέφερε στο Telegram ότι τα παιδιά, ηλικίας 5 και 14 ετών, σκοτώθηκαν στο Οχερετίνσκ όταν καταστράφηκε το κτίριο στο οποίο ζούσαν.

Νωρίτερα, ο κυβερνήτης της επαρχίας Σερχίι Γκαϊντάι ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ρωσικές επιθέσεις στο Λουχάνσκ στην ανατολική Ουκρανία.

Στο μεταξύ ο κυβερνήτης της επαρχίας Ντνιπροπετρόφσκ, ο Βαλεντίν Ρεζνιτσένκο, δήλωσε σήμερα ότι ένας 48χρονος άνδρας σκοτώθηκε στη διάρκεια βομβαρδισμών τη νύκτα.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/EtxkDmf
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη