Δολοφονία Σκαφτούρου: Τι εξετάζει η Αστυνομία, το μήνυμα της άλλης κόρης του θύματος που δεν τραυματίστηκε (βίντεο)

Δολοφονία Σκαφτούρου: Τι εξετάζει η Αστυνομία, το μήνυμα της άλλης κόρης του θύματος που δεν τραυματίστηκε (βίντεο)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό των δραστών που εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον Γιάννη Σκαφτούρο, στην αυλή του σπιτιού του στα Δερβενοχώρια Βοιωτίας.

Ο Γιάννης Σκαφτούρος έπεσε νεκρός σήμερα το μεσημέρι, στο σπίτι του στα Σκούρτα, μετά από καταιγισμό πυρών από άγνωστους δράστες που χρησιμοποίησαν καλάσνικοφ και ένα άλλο όπλο.

Η δεύτερη κόρη του, σε κατάσταση σοκ, αναρτώντας ένα βίντεο στα social media, είπε λίγο αργότερα πως η ίδια είναι καλά, και ότι εκείνη που τραυματίστηκε είναι η αδερφή της.

Μάλιστα, έστειλε το μήνυμα να «μην τους ενοχλούν».

Το γλέντι πριν την εκτέλεση

Χαμογελαστός, έχοντας δίπλα του την οικογένειά του, ο άνθρωπος που το όνομά του συνδέθηκε με διάφορες ποινικές υποθέσεις που αφορούσαν τον κόσμο της νύχτας, γλεντούσε λίγες ώρες μετά την Ανάσταση.

Ανήμερα του Πάσχα ο 55χρονος, Γιάννης Σκαφτούρος, η οικογένειά του και οι φίλοι τους έστησαν ένα τρικούβερτο γλέντι, όπως μεταδόθηκε από το MEGA. 

Οι πληροφορίες για τον αριθμό των δραστών δεν είναι ξεκαθάρες ακόμη. Άλλοι μιλούν για δύο κουκουλοφόρους που «γάζωσαν» τον Γιάννη Σκαφτούρο ενώ άλλοι θεωρούν πως οι δράστες είχαν και συνεργούς που περίμεναν λίγα μέτρα πιο πέρα.

Οι δράστες φέρεται να είχαν σταθμεύσει τη μηχανή τους σε μικρή απόσταση από το εξοχικό του 55χρονου.

Η μηχανή των δραστών έχει βρεθεί, με την ΕΛΑΣ να κάνει έρευνα προκειμένου να τους εντοπίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες ενδέχεται να έχουν διαφύγει με αυτοκίνητο και να κρύβονται σε γειτονική ορεινή περιοχή, με την αστυνομία να έχει επιστρατεύσει και ελικόπτερο για τον εντοπισμό τους.

Αίσθηση προκαλεί η ενδεχόμενη γνώση των δραστών ότι οι ένοπλοι φρουροί του Γιάννη Σκαφτούρου είχαν άδεια σήμερα Δευτέρα του Πάσχα, όποτε τα μέτρα ασφαλείας ήταν πιο χαλαρά.

Η ΕΛΑΣ εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και τυχόν άλλες υποθέσεις που ήταν μπλεγμένος ο 55χρονος σύμφωνα με το MEGA.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ZB4DYPG
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη