Τραγωδία στο Ηράκλειο Κρήτης: Άφησε την τελευταία του πνοή ενώ οδηγούσε

Τραγωδία στο Ηράκλειο Κρήτης: Άφησε την τελευταία του πνοή ενώ οδηγούσε

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στο Ηράκλειο Κρήτης όπου ένας άνδρας υπέστη ανακοπή ενώ οδηγούσε και άφησε την τελευταία του πνοή επάνω στο τιμόνι.

Η τραγωδία γράφτηκε απόψε στην άσφαλτο, στον κόμβο της λεωφόρου Κνωσού, λίγο μετά το Κοιμητήριο του Αγίου Κωνσταντίνου.

Ένας 73χρονος άνδρας που κινούνταν με το ΙΧ του με κατεύθυνση προς το κέντρο του Ηρακλείου, πιθανότατα υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ βρισκόταν στο τιμόνι.

Το αποτέλεσμα ήταν το αυτοκίνητο ακυβέρνητο να παρεκκλίνει από την πορεία του, να βγει από τον δρόμο και να πέσει με σφοδρότητα πάνω στο φανάρι του κόμβου.

Άμεσα στον τόπο του συμβάντος έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να καταβάλλουν προσπάθειες ώστε να επαναφέρουν τον άτυχο 73χρονο.

Δυστυχώς, όμως, όπως αναφέρει το cretalive.gr, ήταν ήδη πολύ αργά, καθώς ο οδηγός είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Λόγω του ατυχήματος προκλήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση στις λεωφόρους Κνωσού και Δημοκρατίας. Άνδρες της Τροχαίας έσπευσαν στο σημείο για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/713TLAr
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη