Τα Μερομήνια «δείχνουν» κακοκαιρία για το Πάσχα αλλά και την Πρωτομαγιά

Τα Μερομήνια «δείχνουν» κακοκαιρία για το Πάσχα αλλά και την Πρωτομαγιά

Τόσο το Πάσχα όσο και η Πρωτομαγιά μπαίνει με κακοκαιρία, μπουρίνια και καταιγίδες σύμφωνα με τα μερομήνια.

Τα Μερομήνια έχουν αποδειχθεί διαχρονικά σημαντικό εργαλείο για την παρατήρηση του καιρού. Είναι μια πανάρχαια μέθοδος πρόβλεψης του καιρού για ολόκληρο τον χρόνο.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα «προβλέπουν» για το επόμενο διάστημα μάλλον θα αντιμετωπίσουμε απανωτές κακοκαιρίες καθώς ο καλός καιρός δεν θα μας κάνει τη χάρη ούτε το Πάσχα αλλά ούτε και την Πρωτομαγιά παρότι είναι η πρώτη φο΄ρα μετά απο δυο χρόνια που γιορτάζουμε χωρίς περιορισμούς.

Συγκεκριμένα, από 21 έως 30 Απριλίου, δηλαδή μέσα στο Πάσχα, όλα δείχνουν κακοκαιρία (γκρίζα σύννεφα από βορειοδυτικά προς νοτιοανατολικά και δυτικά προς νότο και ανατολικά προς δυτικά).

Ωστόσο η κακοκαιρία δεν σταματά εκεί. Και ο Μάιος μπαίνει με κακοκαιρία, μπουρίνια και καταιγίδες το διάστημα από 1 έως 5 του μήνα.

Ο καιρός καλυτερεύει από 6 έως 20, αλλά ανήμερα του Αγίου Κωνσταντίνου, δηλαδή από 21 Μαΐου έως 31 του μήνα, προβλέπονται βροχές και ισχυροί άνεμοι.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/fQ4nWFG
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη