-->

Πρασσάς: «Για ποιους θα έχει ξεκάθαρο όφελος η τέταρτη δόση εμβολιασμού»

Πρασσάς: «Για ποιους θα έχει ξεκάθαρο όφελος η τέταρτη δόση εμβολιασμού»

Στις νεότερες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας του κορονοϊού SARS-CoV-2 αναφέρθηκε ο διδάκτωρ Μοριακής Βιολογίας του Πανεπιστημίου του Τορόντο, Ιωάννης Πρασσάς.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ιωάννης Πρασσάς, μιλώντας στο Mega αναφέρθηκε στην τέταρτη δόση του εμβολιασμού κατά της covid-19 λέγοντας τα εξής: «Για την τέταρτη δόση έχει δοθεί εδώ και λίγες ημέρες από το CDC στην Αμερική η άδεια για οποιονδήποτε άνω των 50 να το κάνει. Έχουμε τρεις μελέτες που δείχνουν ότι υπάρχει ξεκάθαρο όφελος ειδικά σε όσους έχουν ανοσοκαταστολή ή είναι μεγάλης ηλικίας. Για το γενικό πληθυσμό θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τα οφέλη της τέταρτης δόσης. Αυτό που ισχύει είναι ότι όσοι έχουν κάνει και τις τρεις δόσεις συνεχίζουν να έχουν πολύ καλή προστασία από βαριά νόσηση», σημείωσε ο κ. Πρασσάς.

«Ο ιός μας δείχνει πολλές ενδείξεις ότι μπορεί να προκαλέσει συστημική βλάβη. Ας αφήσουμε τις θεωρίες περί απλής ίωσης και ας δούμε πώς θα γίνει η συμβίωση με τον ιό ήπια. Η οξεία φάση της πανδημίας ενδεχομένως να είναι πίσω μας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η συμβίωση με τον ιό θα είναι εύκολη», τόνισε ο κ. Πρασσάς.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/KY4hXyS
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->