Τρόμος στη Νορβηγία, αυτοκίνητο παρέσυρε θεατές σε έκθεση αυτοκινήτων στο Όσλο - Έξι τραυματίες

Ert

Ένα όχημα που συμμετείχε σε έκθεση αυτοκινήτων στο Όσλο της Νορβηγίας παρέσυρε το πλήθος των επισκεπτών, τραυματίζοντας έξι ανθρώπους, μεταξύ των οποίων ένα παιδί, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι έξι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο για εξετάσεις, με την αστυνομία να μην διευκρινίζει την κατάστασή τους, ούτε να δίνει περισσότερα στοιχεία για τα αίτια του ατυχήματος.

Σύμφωνα με νορβηγικά μέσα ενημέρωσης, οι έξι τραυματίες είχαν τις αισθήσεις τους μετά το ατύχημα, το οποίο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια επίδειξης, σε χώρο στάθμευσης.

Αναφορικά με το πώς έγινε το ατύχημα, αυτοκίνητο έκανε  όπισθεν με μεγάλη ταχύτητα και ο οδηγός να χάνει τον έλεγχο και να πέφτει στους θεατές, που παρακολουθούσαν όρθιοι στην άκρη του πάρκινγκ.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/opE8Guk
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη