-->

Τι ζήτησε ο Τσιάρας από την ιατροδικαστική υπηρεσία για την υπόθεση της Πάτρας (βίντεο)

Τι ζήτησε ο Τσιάρας από την ιατροδικαστική υπηρεσία για την υπόθεση της Πάτρας (βίντεο)

Για την έρευνα και τις ενέργειες της ιατροδικαστικής υπηρεσίας στο πλαίσιο της υπόθεσης του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα μίλησε ο Κώστας Τσιάρας.

Ειδικότερα, ο κ. Κώστας Τσιάρας αναφέρθηκε στις πληροφορίες περί πειθαρχικής έρευνας για τους ιατροδικαστές της Ίριδας και της Μαλένας, ενώ έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την έρευνα του προϊσταμένου της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Νίκου Καρακούκη.

Ο κ. Τσιάρας εξήγησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ότι ο κ. Καρακούκης ξεκίνησε από μόνος του τη διαδικασία ελέγχου για να διαπιστωθεί εάν έγιναν όσα πρέπει να γίνουν και όπως πρέπει, από την ιατροδικαστική υπηρεσία. «Εγώ του ζήτησα να εξετάσει κάθε ενδεχόμενο για το αν έγιναν όλα σωστά», είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης και πρόσθεσε πως «δεν μπορεί κανείς να ζητά πειθαρχική διαδικασία όταν δεν έχει απόδειξη για κάτι που δεν έχει γίνει σωστά».

Ο κ. Τσιάρας συμπλήρωσε: «Στο επίπεδο της δικής μου ευθύνης, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το γεγονός, υπήρξε από τη δική μου πλευρά επιστολή προς τον κ. Καρακούκη για να διερευνήσει όλα τα δεδομένα, για να ξέρουμε αν η ιατροδικαστική υπηρεσία έκανε τα δέοντα».from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/lvGzA38
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->