-->

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Στόχος να αναδειχτούν στοιχεία που θα δείχνουν τον εν βρασμώ ψυχής», λέει ο δικηγόρος του

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Στόχος να αναδειχτούν στοιχεία που θα δείχνουν τον εν βρασμώ ψυχής», λέει ο δικηγόρος του

Στόχος του δικηγόρου υπεράσπισης, και σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο καθ' ομολογίαν δράστης, είναι να αποδείξει ότι βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής.

Για την συμπεριφορά του καθ' ομολογίαν δολοφόνου της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στη διάρκεια της δίκης του, μίλησε ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Ο κ. Παπαϊωαννίδης σημείωσε πως το κλίμα στη δικαστική αίθουσα ήταν φορτισμένο, ενώ παρά την ψυχρότητα που χαρακτήριζε τον πιλότο, σύμφωνα με μαρτυρίες, στις τοποθετήσεις του: «υπήρχαν πολλές που 'έσπασε' είτε μιλώντας για τη σύζυγό του είτε για άλλες κατηγορίες, όπως η ζωοκτονία».

«Με την στάση του αυτή να δείξει πώς δεν το έχει προσχεδιάσει. Θα αναδειχτούν γεγονότα και θα δει το δικαστήριο αν ήταν εν βρασμό ψυχής», ΄δήλωσε το Μega.

Μεταξύ άλλων ο κ. Παπαϊωαννίδης σχολίασε πώς «η μεταγενέστερη πράξη θα κριθεί» καθώς η δικογραφία έχει εξέλιξη και θα αναδειχθούν στοιχεία που υποστηρίζουν την υπεράσπιση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. 

«Έκανε σόου, ψάχνει ελαφρυντικά»

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησαν σχετικά οι Γιάννης Μαρακάκης, δικηγόρος, και Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ. «Μιλάμε για ένα τόσο ειδεχθές έγκλημα. Μετά από μία υποκριτική στάση του κατηγορούμενου, καθηλώθηκε όλη η Ελλάδα για να δει τι συνέβη, και όταν αποκαλύφθηκαν όλα κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε γίνει. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παγίδευσε την κοινή γνώμη. Ο ισχυρισμός του από την πρώτη στιγμή ήταν ότι το έγκλημα έγινε εν βρασμώ. Αυτό θα του εξασφαλίσει μικρότερη ποινή, εφόσον πείσει το δικαστήριο. Το ζήτημα των συνθηκών εξετάζεται», σημείωσε ο κ. Μαρακάκης.from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/ieUAxVF
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->