Παναθηναϊκός: Φαβορί για προπονητής ο Γιώργος Βόβορας

eurokinissi

Μετά τις σαρωτικές αλλαγές σε όλο το οργανόγραμμα του μπασκετικού Παναθηναϊκού και τη διακοπή της συνεργασίας με τους Δημήτρη Πρίφτη, Δημήτρη Διαμαντίδη, Τάκη Τριαντόπουλο, Νίκο Παππά έπειτα από απόφαση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, το πρώτο μέλημα των «πράσινων» είναι η εύρεση του νέου προπονητή της ομάδας.

Τον πρώτο και τελευταίο λόγο θα έχει ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος πήρε εν λευκώ τη διαχείριση του αγωνιστικού τμήματος, ως νέος τεχνικός διευθυντής και ήδη οι «πράσινοι» έκαναν την πρώτη επαφή τους με τον Γιώργο Βόβορα, ο οποίος δείχνει να είναι και το φαβορί για να αναλάβει τα ηνία του μπασκετικού Παναθηναϊκού, επιστρέφοντας στον πάγκο του «τριφυλλιού».

Από εκεί και πέρα, υπήρξε το βράδυ της Τρίτης (12/4) σενάριο και για τον Ηλία Παπαθεοδώρου, ωστόσο, οι εξαιρετικές σχέσεις του Βόβορα με τον Πεδουλάκη, του δίνουν τον πρώτο λόγο για τη διαδοχή του Δημήτρη Πρίφτη στον «πράσινο» πάγκο.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/TCU2ctP
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη