Γαλλικές εκλογές: Τα «ανεπίσημα» exit polls βλέπουν θρίαμβο του Μακρόν έναντι της Λεπέν

Γαλλικές εκλογές: Τα «ανεπίσημα» exit polls βλέπουν θρίαμβο του Μακρόν έναντι της Λεπέν

Τα τρία πρώτα ανεπίσημα exit polls για τις γαλλικές εκλογές δείχνουν ευρεία επικράτηση και επανεκλογή του Εμανουέλ Μακρόν έναντι της Μαρίν Λεπέν.

Πιο αναλυτικά, λίγο πριν τις 20:00 (ώρα Ελλάδας), έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα των πρώτων ανεπίσημων exit polls για τις εκλογές της Γαλλίας.

Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι ο Εμανουέλ Μακρόν οδεύει προς εντυπωσιακή νίκη έναντι τη Μαρίν Λεπέν, καθώς η εκτιμώμενη διαφορά του νυν προέδρου με την αντίπαλό του κυμαίνεται περίπου στις 13 μονάδες.

Ο Εμανουέλ Μακρόν συγκεντρώνει ποσοστό ανάμεσα στο 55% και το 58% την ώρα που η Μαρίν Λεπέν φαίνεται να μένει πίσω έχοντας 42% ως 45%.

Αντιδράσεις, μέχρι τώρα, από τα επιτελεία των κομμάτων δεν υπάρχουν καθώς τα exit polls είναι ανεπίσημα με τα πρώτα επίσημα να αναμένονται στις 21:00 ώρα Ελλάδας.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/fyqaWHo
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη