Το Twitter έτοιμο να αποδεχθεί την πρόταση του Έλον Μασκ, μια ανάσα από τη συμφωνία οι δύο πλευρές

Το Twitter έτοιμο να αποδεχθεί την πρόταση του Έλον Μασκ, μια ανάσα από τη συμφωνία οι δύο πλευρές

Το Twitter φέρεται μια ανάσα από τη συμφωνία για την πώλησή του στον Έλον Μασκ, σύμφωνα με τους New York Times και άλλα κορυφαία διεθνή ΜΜΕ.

Σχεδόν 11 ημέρες αφότου ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla και της SpaceX συγκλόνισε τον κλάδο καταθέτοντας πρόταση για αγορά του Twitter, σήμερα (25/4) είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες για οριστικοποίηση του deal με ένα ποσό πάνω από 41 δισ. δολάρια.

Η συμφωνία θα μπορούσε να οριστικοποιηθεί ήδη από τη Δευτέρα, σύμφωνα με τη Wall Street Journal. Το Twitter αρνήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα.

Οι αναφορές ότι επίκειται συμφωνία έρχονται μετά την αποκάλυψη του Μασκ την περασμένη εβδομάδα ότι είχε καταθέσει πρόταση ύψους 46,5 δισ. δολαρίων για την εξαγορά της εταιρείας.

Το διοικητικό συμβούλιο του Twitter συνεδρίασε την Κυριακή για να αξιολογήσει την προσφορά του Μασκ για την αγορά όλων των μετοχών της εταιρείας. Μία πηγή δήλωσε στο CNN ότι οι συζητήσεις σχετικά με την προσφορά του Μασκ έχουν γίνει «σοβαρές».

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters η πρόταση του Μασκ έγινε αποδεκτή το μεσημέρι της Δευτέρας και μέσα στην ημέρα μάλιστα θα γίνει και η σχετική ανακοίνωση.



from Dnews: Τελευταία νέα και ειδήσεις https://ift.tt/pteHwC7
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη