1o Sterea Run – Amfissa Night Run

1o Sterea Run – Amfissa Night Run

Με την συμμετοχή περισσότερων των  350 αθλητών και 150 παιδιών, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο πρώτος από τους πέντε αγώνες που διοργανώνει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας , στο πλαίσιο του 1ου Sterea Run  το Σάββατο 21 Μαΐου στην Άμφισσα.   

Το Amfissa Night Run αποτέλεσε, όπως άλλωστε προοριζόταν, μια γιορτή του αθλητισμού και του τουρισμού, καθώς επαγγελματίες και έμπειροι αθλητές, ερασιτέχνες δρομείς, γονείς, μικρά παιδιά, αλλά και εκατοντάδες κάτοικοι, κατέκλεισαν την κεντρική πλατεία της πόλης αλλά και τους δρόμους που αποτέλεσαν την διαδρομή, δίνοντας  έναν εορταστικό τόνο, με την παρουσία τους, την συμμετοχή τους και την θετική τους ενέργεια.

Ο εν λόγω αγώνας όπως και οι υπόλοιποι τέσσερις της σειράς Sterea run, στην Χαλκίδα, την Λιβαδειά, το Καρπενήσι και την Λαμία, διεξήχθη σε πιστοποιημένη από AIMS – World Athletic διαδρομή, είχε live streaming κάλυψη, παρείχε επαγγελτική χρονομέτρηση σε όλους τους συμμετέχοντες ενώ ταυτόχρονα με την χρήση drone, εξασφαλίστηκε εκτός από την εικόνα και η καταγραφή του, δημιουργώντας ταυτόχρονα εξαιρετικό υλικό για την μελλοντική προβολή τόσο του αγώνα όσο ασφαλώς και της περιοχής.

Ambassador – Πρεσβευτής του ήταν ο Πρωταθλητής Κωνσταντίνος Γκελαούζος, Νικητής Μαραθωνίου Αθήνας και Πανελληνιονίκης 10.000 μ., με καταγωγή από Φωκίδα, που με την παρουσία του έδωσε έναν επιπλέον επαγγελματικό αλλά ταυτόχρονα και πανηγυρικό τόνο  στην διοργάνωση ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού, Αθλητισμού & Εθελοντισμού Ηλίας Μπουρμάς, δήλωσε σχετικά: «Όταν ξεκινήσαμε να δουλεύουμε την ιδέα του 1ου Sterea Run, στο μυαλό μας είχαμε βραδιές σαν την σημερινή.

Το 1ο  Sterea Run – Night Run Amfissa εξελίχθηκε, όπως αναμενόταν,  σε μία σπουδαία αθλητική γιορτή με εκατοντάδες συμμετέχοντες όλων των ηλικιών να πλημμυρίζουν το κέντρο της πρωτεύουσας του Δήμου Δελφών, με την παρουσία τους, την συμμετοχή τους, την θετική τους ενέργεια.

Ένας αγώνας, προϊόν της  εξαιρετικής συνεργασίας, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Δήμος Δελφών, ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς & Εύβοιας, Ηνίοχος Α.Σ. και φυσικά όλων εσάς που με το καλημέρα τον αγκαλιάσετε .

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ένα τεράστιο ευχαριστώ στους 100 και πλέον εθελοντές που μας τίμησαν με την πολύτιμη συνεργασία τους, σε έναν αγώνα που δημιουργήσαμε και θα καθιερώσουμε αποκλειστικά για εσάς».



Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη